2014 legmesésebb esküvői

2014. december 23.
Exkluzív környezet, rózsacsokrok tömkelege és luxusdizájner által tervezett menyasszonyi ruhák - nézzük, kik azok a hírességek, akik a 2014-es év legragyogóbb esküvőit tudhatják a magukénak!

Amal Alamuddin & George Clooney

Az 53 éves Clooney szeptember 27-én vette feleségül a libanoni származású sztárügyvédet, Amal Alamuddint a hét csillagos Aman Canal Grande Hotelben, Velencében. Amal csodálatos esküvői ruháját Oscar de la Renta tervezte, akinek utolsó munkái között szerepelt a francia csipkével és a több ezer kristállyal borított ruha.

Solange Knowles & Alan Ferguson

Beyoncé húga, a szintén énekesnői babérokra törő Solange november 16-án ment férjhez 51 éves rendező párjához egy elegáns, minimál stílusú Humberto Leon for Kenzo estélyiben. Az esküvőt szűk családi és baráti körben rendezték meg, és az egész család fehér színű ruhákban tündökölt.

Jessica Simpson & Eric Johnson

A 33 éves amerikai énekesnő 275 vendég szeme láttára július 5-én ment hozzá élete szerelméhez, a kaliforniai San Ysidro Ranch rezidencián. Jessica menyasszonyi ruháját Carolina Herrera tervezte, és pontosan 12 koszorúslány kísérte az oltárhoz.

Kim Kardashian & Kanye West

2014 májusában mondták ki a boldogító igent a Frote di Belvedere palotában, Firenzében. Ricardo Tisci, a Givenchy kreatív igazgatója a pár jó barátja, így egyértelmű volt, hogy ő készíti Kim uszályos, csipkével tűzdelt ruháját, amit hatalmas titok övezett az esküvőig. Minden idők legtöbbet lájkolt Instagram-fotója az ő esküvőjükön készült: több mint 2 millióan kedvelték a hatalmas rózsafal előtti képüket.

Lauren Conrad & William Tell

A The Hills valóságshow exsztárja szeptember 13-án esküdött meg egy privát kalifroniai rezidencián. Lauren a Badgley & Mischka által tervezett, csipkével borított, ujjatlan esküvői ruhát viselte, a bevonuláskor pedig a The Beatles In My Life című slágere szólt.

Angelina Jolie & Brad Pitt

Több mint tíz együtt töltött év és hat közös gyermek után házasodtak össze 2014 augusztusában a Chateau Miraval várban, Franciaországban. Angelina Jolie egy mesés Versace-ruhában fogadott örök hűséget, amelynek uszályát a gyerekek rajzai díszítettek.