2014 legstílusosabb sztárpárjai

2014. december 05.
Összegyűjtöttük nektek az idei év legjobban öltözött sztárpárjait. Neked kik tetszenek a legjobban?

Gwen Stefani & Gavin Rossdale

A zenész házaspár még a ’90-es évek közepén egy turné alkalmával ismerkedett össze, majd 2002-ben össze is házasodtak Londonban. Stílusuk bohém és laza – bátran felveszik egymás ruhadarabjait is,ha arról van szó. Előnyben részesítik a kényelmesebb darabokat: három gyerek mellett persze, hogy már ez is fontos szempont.

Kim Kardashian & Kanye West

Gyerekkoruk óta jó barátok, ám csupán harmincéves koruk körül jöttek rá, hogy odáig vannak egymásért. Tavaly született meg kislányuk, aki a szokatlan North West nevet kapta, idén pedig végre egy szenzációs esküvőre is sor került Olaszországban. Mindketten szeretik a fényűző luxusdarabokat, és az extrém szabású holmikat sem vetik meg.

Behati Prinsloo & Adam Levine

A Victoria’s Secret angyala és a Maroon5 énekese is már jó ideje ismeri egymást, ám csupán 2013-ban jöttek össze: az esküvőt idén nyáron tartották Mexikóban. Azóta állandóan együtt lógnak, a stílusuk pedig nagyon passzol egymáshoz. A laza, szaggatott darabok az első számú kedvenceik, de ha kell, nagyon ki tudják csípni magukat és teljes összhangban pózolnak a vörös szőnyegen.

Beyoncé & Jay-Z

Tinikoruk óta ismerik egymást, 2002-ben házasodtak össze – azóta a világ egyik legbefolyásosabb és legsikeresebb sztárpárja. Kislányuk, Blue Ivy  hamarosan betölti a harmadik életévét. Közös fellépéseiken a szűk, csillogó-villogó szetteket preferálják, ám a hétköznapokon a kényelmes ruhákat kedvelik és az olyan mindennapi fast-fashion márkákat sem vetik mint, mint a H&M vagy a Zara.

Jennifer Aniston & Justin Theroux

2011-ben egy filmforgatáson ismerték meg egymást, majd egy évvel később Justin eljegyezte a már sokszor csalódott színésznőt. Az esküvőjükre egyelőt még várnunk kell, de azt suttogják, a jövő nyáron talán végre ismét bekötik Jennifer fejét. Meglehetősen visszafogottan öltözködnek, sok sötét színt viselnek és a klasszikus ruhatárat részesítik előnyben. A hétköznapokon farmer, fekete blézer és napszemüveg szinte mindig van rajtuk.

Blake Lively & Ryan Reynolds

Közös filmjük, a 2010-es Zöld Lámpás óta forr köztük a levegő, ám a kapcsolatukat csupán két évvel később vállalták fel nyilvánosan, amikor nagy hirtelen össze is házasodtak. Jelenleg első gyermeküket várják. Nem sok paparazzifotó készül róluk, hiszen kínosan védik a magánéletüket, ám a vörös szőnyeges megjelenéseik egytől egyik szenzációsak.