Tiszta apja ez a lány

2015. január 07.
Sean Penn 23 éves lánya, Dylan az Ermanno Scervino tavaszi kampányának arca.

Dylan Penn nevét érdemes megjegyeznünk. A népszerű színésznő, Robin Wrigth-Penn és a kétszeres Oscar-díjas színész, Sean Penn lánya ugyanis sorra szerepel divatkampányokban és már a színészkedéssel is kacérkodik.

A 23 éves Dylan fontosnak tartja, hogy ne a szülei hátán másszon fel a ranglétrán. Régóta független, 18 évesen otthagyta a főiskolát, és egy ideig pizzafutárként dolgozott. Bár nem találta a helyét, nem akart sem a szülei nyomdokaiba lépni.
„Sokáig biztos voltam benne, hogy a modellkedés nem az én világom. Félénk embernek tartom magam – vallja be Dylan. – Azt gondoltam, nem lennék jó. De miután megtudtam, hogy mennyit lehet a modellkedéssel keresni, úgy döntöttem, félreteszem a félelmeimet és kipróbálom magam. Sosem fogom elfelejteni, honnan jöttem, és azzal is tisztában vagyok, hogy sokszor a nevem miatt keresnek meg. De nem lennék már itt, ha egyébként rossz lennék abban, amit csinálok.”

Az első modellmunkák óta szerepelt már GAP kampányban, pózolt Patrick Demarcheliernek és Stuart Weitzman reklámkampányában is. Sőt az olasz L’Officiel címlapján is szerepelt. (Bár a Playboy ajánlatát visszautasította, szerepelt már máshol meztelenül a címlapon .)

Dylan és híres apukája egyébként nagyon egy hullámhosszon vannak. Főként, ami a közösségi médiáról való vélekedésüket illeti. Dylan például fenn van az Instagramon, de nem szeretné saját maga népszerűsítésére használni a privát fotóit, így nem is tette profilját nyilvánossá. Sokkal jobban szeretné a munkáival felhívni magára a figyelmet. Már a színészi pályával is ismerkedik. Első filmjét tavaly forgatta, a Conmenden című horror filmben kapott szerepet, majd ugyanebben az évben a Kandyland című kanadai drámában is. A divatkampányok mellett a színészóriás lányát láthatjuk majd a mozikban is.