A sztártestvérek keserédes élete

2015. január 16.
A testvér egyszerre a legjobb és legrosszabb dolog a világon: talán nincs is náluk fontosabb ember az életünkben, mégis nagyon tudjuk utálni, mikor az öcsénk tönkreteszi a babaházunkat, vagy a nővérünk már megint kérdés nélkül vette kölcsön kedvenc pulóverünket. A sztároknak sem könnyű... vannak, akik ügyesen tudnak profitálni testvérük sikeréből, de akadnak olyanok is, akik örökre a híres tesó árnyékában maradnak.

Mint két tojás! – ikrek a sztárvilágban

Nem, most nem az Olsen ikrekről van szó. Persze az egypetéjű ikreket nem nehéz kiszúrni, de valószínűleg nem is gondolnánk, mennyi híresség büszkélkedhet még ikertestvérrel! Rengeteg sztár oldalán feszít egy büszke fiútestvér, vagy húg a legpazarabb díjátadókon, így a sikerből nekik is csurran-cseppen valami.

Gisele és Patricia

Gisele Bündchen nagy családban, és teljes nőuralomban nőtt fel, hiszen 5 lánytestvére is van. A képen látható Patricia a szupermodell ikertestvére, mindössze 5 perc különbséggel látták meg a napvilágot, de Patricia azóta is szorosan testvére mellett maradt: rengetegszer láthatjuk őt Gisele oldalán nagyszabású eseményeken.

Scarlett Johansson és Hunter Johansson

A Johansson testvérek bár az élet különböző területein helyezkedtek el, érdeklődésük mégis közös. Mindketten lelkesen rajonganak a politikáért, és mindketten odaadó Obama-támogatók. Hunter 2008-ban még az elnök kampánytanácsadójaként is segédkezett.

Kiefer és Rachel Sutherland

Bár a Sutherland családot két név miatt is ismerhetjük, nem Kiefer testvére, hanem édesapjuk Donald az, aki szintén a reflektorfénybe állt. Pedig valójában Rachel is a showbizniszben tevékenykedik, de ő inkább a kamerák mögött mozog otthonosan, televíziós utómunka felügyelőként.

Ashton és Michael Kutcher

A két testvérnek nagyon különböző életutat szánt a sors. Míg Ashton saját műsoraiban, és nagy sikerű vígjátékokban szórakoztatta  a közönséget, addig Michael szívátültetése után inkább közösségi munkával szerepel, és motiváló beszédeket tart Amerika-szerte.

A tesóm árnyékában

De nem mindenki olyan szerencsés, hogy testvére sikerét meglovagolja, vagy a hasonlóságra alapozva beférkőzzön kicsit a sztárvilág holdudvarába. Bármennyire is szeretjük testvérünket, nehéz irigykedés nélkül figyelni sikereiket, gondoljunk hát bele, mennyire nem könnyű a hírességek hétköznapiságba ragadt rokonainak lenni. 

Jim Hanks

Tom Hanks testvéréről talán még nem is hallottunk, de a hangját rengetegen – főleg gyerekek és szülők – ismerhetik. Jim adta ugyanis – testvére mellett – a Toy Story Woodyjának hangját számos videójátékhoz és rövidfilmhez.

Lizzy Pattinson

Robert Pattinson lassan remélhetőleg levetkőzi a „Twilight-filmek dögös vámpírfiúja” címet néhány valóban értékes alakítással, de testvére, Lizzy számára még nem érkezett meg az áhított siker. A Pattinson-lány ugyanis énekes-dalszerzőként próbál érvényesülni, eddig még nem túl átütő sikerrel.  

Doug Pitt


Kevés traumatizálóbb dolog lehet az életben, mint a világ egyik legismertebb, legsikeresebb, és legsármosabb férfijaként számon tartott Brad Pitt testvérének lenni. De szerencsére Dougnak van humorérzéke! Egy szuper Virgin remklámban figurázta ki testvéréhez mérten középszerű, kertvárosi életét.