Lesben álló sztárok, azaz a legjobb photobomb akciók

2015. február 20.
A hétvégén jön az Oscar-gála, várhatjuk az újabb vicces "photobomb" megmozdulásokat. Addig is összeszedtük a legjobbakat.

A hírességek is tudnak viccesek lenni, persze! Újabban pedig abban is biztosak lehetünk, hogy gálákon, filmes premiereken vagy a vörös szőnyegen valakinek közülük kedve szottyan bolondozni egy kicsit a kollegáival: azaz photobomb akciót hajt végre. Jennifer Lawrence és Benedict Chumberbatch előszeretettel ugranak be másokról készült képek hátterébe, grimaszolnak, pofákat vágnak. De Jared Leto és Emma Thompson is mindent megtesznek egy jó poénért. Sőt Erzsébet királynőről és William hercegről is van egy-egy jó fotónk.

Benedict Cumberbatch szeret ugrálni. 2014-ben az Oscar gálán a U2 mögött tűnt fel, az idei Golden Globe gálán pedig Meryl Streep és Margaret Cho mögé ugrott be.

Ellen DeGeneres és barátnője, Portia de Rossi sem tudhatta, hogy Kelly Clarkson énekesnő a háttérben kiabál (2013, Grammy).

Nem maradhat ki a sorból Jennifer Lawrence tavalyi akciója a Golden Globe gálán Taylor Swift mögött.

Lupita Nyong’o tavaly az Oscar-díj kulisszái mögött Jared Leto és Matthew McConaughey fotóját tette izgalmasabbá.

Jared Leto ezek után Anne Hathaway mögött poénkodott a tavalyi Oscar gálát követő bulin.

Lupita is megkapta a magáét: 2014-ben a SAG Awardson Emma Thompson settenkedett a háta mögé.

George Clooney még 2013-ban Steven Spielbergék háta mögött grimaszolt.

Jesse Tyler Ferguson, a Modern család egyik oszlopos tagja Miranda Kerr és Orlando Bloom fotóját tette „tönkre” 2013-ban az Oscart követő partin.

Idén már nem Ellen DeGeneres vezeti az Oscar-gálát (Neil Patrick Harris kapta a megtisztelő feladatot), de tavaly még élőben videobombolt a mit sem sejtő Leonardo DiCaprio és Sandra Bullock között.

A királyi családot sem kell félteni. William herceg a kerékpáros, Chris Hoy mögött nevetgél 2013-ban egy versenyen.

Erzsébet királynő két selfie-t készítő, ausztrál atléta mögött kukucskál szintén 2013-ban. Azért nekünk messze ez a kedvencünk.