Sztárok különös házikedvencei

2015. február 25.
Azt már tudjuk, hogy a hollywoodi hírességeknek rengetegeg hóbortja van, miért épp a háziállatok tekintetében tennének kivételt? Makimajmoktól kezdve matuzsálemi korú teknőcökig mindenféle kedvenc előfordul a sztárok otthonaiban.

Reese Witherspoon és a szamarai

A szőke színésznő vérbeli déli lány, és erre nagyon is büszke! Nem is meglepő, hogy házikedvencül két szamarat választott, akiket Honky és Tonky névre keresztelt.

Leonardo Dicaprio és sarkantyűs teknőce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A híres filmsztár számára – rohanó életmódja mellett – teknőc barátja társasága jelenti az igazi lassítást. A békés természetű állat egyébként valószínűleg jó hosszú ideig Leo mellett lesz, ez a fajta ugyanis akár 80 évig is élhet.

Rupert Grint és minimalacai

A Harry Potter filmek Ron Weasley-je a való életben is már-már mágikus házikedvencet választott magának. A kabátzseb-kompatibilis minimalacok, Oscar és Stanley nem csak szupercuki, rózsaszín orrú tünemények, de praktikus méretük miatt bárhová elkísérhetik Rupertet.  

Kristie Alley és a makimajmok

Kristie Alley már harminc éve imádja a kíváncsi tekintetű makimajmokat, akikre sosem sajnálja költeni vagyonát: évente körülbelül 40,000 dollárjába kerülnek ezek a kedvencek. Sőt, a színésznő még a síron túlról is gondoskodni kíván szeretett állatkáiról, a makikat ugyanis a végrendeletébe is belefoglalta. 

Kristen Stewart és farkaskutyái

Mintha csak a hecc kedvéért csinálná, az Alkonyat filmekben a vámpírfiú és a farkasember között őrlődő Kristen Stewart épp farkaskutyákat tart otthon. Mentségére szóljon, a farkas mánia már a filmek előtt jelen volt az életében, hiszen édesanyja ilyen kutyák tenyésztésével foglalkozik.