Kiszivárgott kép Cindy Crawford retusálatlan fotója

2015. február 13.
Nem biztos, hogy Cindy Crawford is annyira örül a róla ma napvilágot látott retus nélküli fotónak, ugyanis a 2013-as képet vélhetőleg valaki kiszivárogtatta.

Szétrobbant ma az internet Cindy Crawford retusálatlan fotójától – mindenki fejet hajtott a 49 éves volt szupermodell előtt, hogy retus nélküli fotó megjelenéséhez járult hozzá. A kép azonban egyáltalán nem biztos, hogy az ő hozzájárulásával jelent meg, egy 2013-ban készült sorozat egyik fotójáról van szó, amelynek a retusálatlan verziója tegnap kiszivárgott és azonnal elterjedt az interneten.

„Egy retusálatlan Cindy Crawford fotó terjed az interneten, azzal a megjegyzéssel, hogy a következő amerikai Marie Claire magazinban fog megjelenni. Valójában ez egy 2013-as fotó a mexikói Marie Claire-ből, ahol egy sorozatot közöltek Cindyről, és úgy tűnik, hogy az egyik kép retusálatlan verziója most kiszivárgott” – olvasható az amerikai Marie Claire weboldalán. „Mindegy is, hogy a fotó honnan származik, felüdítő őt így látni” – teszi hozzá az amerikai Marie Claire.

Crawford egyébként a napokban tartott sajtótájékoztatót New Yorkban, egy egész más témában: részt vett egy dokumentumfilm készítésében, amelyet Peruban forgattak és egy orvoscsoportnak a tevékenységét mutatja be. A szemorvosok azon dolgoznak, hogy minél több rászoruló jusson szemüveghez és megelőzhető legyen a súlyos látásromlás és a vakság. A dokumentumfilm előzetese már elérhető.