Az 5 leggyönyörűbb ruha a Cannes-i Filmfesztiválról

2015. május 20.
Még négy napig csodálhatjuk a 68. Cannes-i Filmfesztivál sztárjait szebbnél-szebb ruhakölteményeikben. Addig is megmutatunk néhányat az eddigi kedvenceink közül.

Natalie Portman

Natalie Portman egy stílusos Dior Couture ruhában jelent meg saját rendezésű filmjének bemutatóján. A Dior tavaszi-nyári kollekciójának A-vonalú, fekete-fehér darabját egy De Grisogono gyémánt-fülbevalóval egészítette ki.

Marion Cotillard

Üdítő jelenség volt Marion Cotillard narancs-fukszia Balmain ruhájában, melyet a Chopard Trophy díjátadó partiján viselt. A francia színésznő tökéletes arányérzékkel választja meg a filmjeit és az öltözékét is. Ezúttal fekete platform szandált és egy hangsúlyos fülbevalót választott a különleges ruha mellé.

Eva Longoria

Eva Longoria egy lenyűgöző, mélykék Atelier Versace estélyi mellett döntött. Az uszályos kreációban egyébként a L’Oréal Paris szépségnagyköveteként érkezett a fesztiválra.

Emma Stone

Emma Stone kis fekete csipkeruhában érkezett az új Woody Allen film népszerűsítésére. A tüllszoknyás Oscar de la Renta ruha kiemelte a színésznő könnyed, nőies alakját. A vagány sztárt a miniszoknyáját fellebbentő szeles idő sem tudta kizökkenteni a jókedvéből.

Salma Hayek

A vörös szőnyegen mindenkit elkápráztatott Salma Hayek lila Gucci estélyije és merész dekoltázsa. A 48 éves színésznőnek szinte minden jól áll, ám ez a sallangmentes ruha és a hozzáillő gyönyörű nyakék tökéletes választásnak bizonyult.

Fotók: Profimédia – Red Dot