Mikor szerettek egymásba?

2015. június 05.
Hol találkoztak, mikor szerettek egymásba? Sztárok, akik viszonylag hétköznapi módon találtak egymásra.

George és Amal Clooney
George Clooney rajongói egy emberként sóhajtottak fel, amikor kiderült: minden idők legvonzóbb agglegényének bekötik a fejét. És nem is akárki. George Olaszországban találkozott először a káprázatos szépségű és igen intelligens ügyvédnővel, Amal Alamuddinnal. Az elismert jogásznő elsőre egy cseppet sem volt elájulva híres udvarlójától, idő szűkére hivatkozva próbálta visszautasítani Clooney-t. Persze Clooney nem az az ijedős fajta, és 2014-ben már az egész világot lenyűgözték a pazar, velencei esküvő képei. A színész szüntelen csodálattal adózik stílusos feleségének, a januári Golden Globe gálán az egész világ előtt vallott szerelmet.

Fergie és Josh Duhamel
Josh Duhamel, a Transformers sztárja már azelőtt tudta, hogy Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője álmai asszonya, hogy találkoztak volna. Josh egy interjúban megemlítette, hogy erotikus álmot látott a vagány énekesnőről. Az énekesnő visszahallotta a bevállalós nyilatkozatot, amelynek eredménye, hogy már hat éve házasok és van egy kisfiúk, Axl. Duhamel legutóbb Fergie 40. szülinapján a közösségi oldalán bókolt szerelmének.

David és Victoria Beckham
David Beckham már számtalan szavazáson nyerte el a legvonzóbb férfinek járó címet. Láthatóan mégis ugyanazzal a rajongással tekint Victoriára, mint amikor beleszeretett. A Say You’ll Be There című videóklipet látva vetett szemet a gyönyörű énekesnőre, jóval azelőtt, hogy először találkoztak volna. „Éreztem, hogy számomra ő a tökéletes nő és elhatároztam: addig nem nyugszom, míg az enyém nem lesz. Tudtam, hogy ha én is kellek neki, akkor mindörökké együtt leszünk” – vallotta be David. A pár egy Manchaster United meccsen találkozott először 1999-ben, és minden idők egyik leggyümölcsözőbb kapcsolata lett az övék.

Kate Moss és Jamie Hince
Kate Moss és a barátnője egy dél-franciaországi kiruccanás alkalmával a neten szórakoztak, helyes férfiakra kerestek rá. Ekkor tetszett meg Kate-nek Jamie Hince, a brit zenész és elég volt ezt megjegyeznie ahhoz, hogy egy közös barát máris lelkesen összehozza őket. A pár 2011-ben tartotta meg az esküvőt, amelyen felvonult a divatvilág krémje. Kate és Jamie boldogan élnek, a színésznő előző kapcsolatából született kamasz lányukkal. Legutóbb felhőtlen nyaralós fotókat láthattunk róluk Brazíliából.

Matthew McConaughey és Camila Alves
Matthew és Camilla egy bárban ismerkedtek össze 2006-ban. Akkoriban Matthew hosszú szakállt és raszta sapkát viselt, így megbocsátható, hogy Camilla fel sem ismerte a híres színészt. Viszont ráismert a sztár jóbarátjára, a világhíres biciklistára, Lance Amstrongra, így máris összeállt a kép számára. A szépséges brazil modell azonnal meghódította a népszerű sztárt. Hat év együttjárás után házasodtak össze, és épp a múlt hónapban jelentették be, hogy negyedik gyermeküket várják.

Fotók: Profimédia – Red Dot