A sztárok a baseball sapkára szavaznak idén nyáron

2015. június 11.
Ezen a nyáron felejtsük el a szépia-bájú, kecses szalmakalapokat, vagy az egzotikus, színes kendőket. Csapjunk a fejünkbe egy baseball sapkát, esetleg spékeljük meg egy hatalmas napszemüveggel, és máris Rihanna stílusában strandolhatunk.

A sztárok körében már minden stílusra valamennyire is érzékeny ikont megfertőzött a baseballsapka-láz! A ’80-as és ’90-es évek rapsztárjainak ruhatárából hódító útra indult sapka fénykorában szinte minden háztartásban megtalálható volt, és stílus ide vagy oda, egy lelkiismeretes kempingező család minden egyes tagja a fejébe csapta a napsugarak kivédése érdekében. A méltatlanul elfeledett darabot most olyan hírességek vették szárnyaik alá, mint a divatot diktáló Rihanna, vagy a fátyolos hangú énekesnő, Lana del Rey. De az idősebb korosztály is lehet merész az idei nyáron, elég csak megnézni, milyen jól áll a baseball sapka Madonnának!

Hordhatjuk hagyományosan, előreálló silttel, flegmán oldalra tolva, igazán vagányan fordítva, hátafelé mutató silttel, vagy akár a hangsúly érdekében akár váltogathatod is a pozíciókat, ha a helyzet úgy kívánja.