Sofia Vergara ma ünnepli 43. születésnapját

2015. július 10.
El sem hinnéd, hogy a kolumbiai színésznő már 43 éves. Ráadásul sokkal jobban néz ki, mint fiatalabb korában. Mutatunk is néhány képet a múltból.

A Modern család című sorozat Gloriáját tizenhét éves korában fedezték fel Kolumbiában a strandon: modellként kezdte pályafutását, majd pár évig fogorvosnak tanult az egyetemen.

Kevesen tudják róla, hogy 18 éves korában férjhez ment, és született egy fia, Manolo, aki nemrég diplomázott. Ez a házasság azonban nem tartott sokáig, és Sofia a fiával Los Angelesbe költözött.

Ekkor kezdődött el színészi karrierje, de tulajdonképpen az igazi áttörést csak a 2009-ben induló Modern család című sorozat hozta meg számára. Karakteréért, a latinos vérmérsékletű, a fiát és családját védelmező anyáért odavan egész Amerika. A Bérgavallér és A séf című filmek után nemrégiben Reese Witherspoonnal játszott a Csábítunk és védünk című vígjátékban – nagy sikerrel.

Ami a magánéletét illeti: Sofia jelenleg a Magic Mike filmekből ismert Joe Manganiello színész és filmproducer jegyese, és idén ősszel tervezik kimondani a boldogító igent.

Boldog születésnapot!

Fotók: Profimédia – Red Dot