Poppy Delevingne sorozatszínészként debütál

2015. július 08.
Poppy Delevingne húga nyomdokaiba lép: a modellkarrier után színészként is kipróbálja magát A Modellek közt című szitkomban most megmutathatja, van-e benne annyi, mint Carában, aki már egy komoly kosztümös filmet, az Anna Kareninát is maga mögött tudhatja.

A világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Cara Delevingne színészi karrierje 2012-ben indult útnak az Anna Karenina című filmmel, és most az idősebb Delevingne lány, Poppy is követi híres húga példáját. A huszonkilenc éves modell kisebb, szöveg nélküli filmes szerepei után most a tévéképernyőt hódítja meg: a Modellek közt című szitkomban az egyik főszereplő barátnőjét, Sophie-t játssza.

A középső Delevingne nővér az elmúlt években a hollywoodi VIP partik, és a sztárok gyűjtőhelyének számító Coachella fesztivál állandó résztvevőjévé vált. Egy éve dolgozik a Channel nagyköveteként, pózolt a Louis Vuitton arcaként, sőt egy személyesen Karl Lagerfeld által tervezett, egyedi ruhában mondta ki tavaly a boldogító igent. A szőke szépség mindemellett felbukkant többek között a Rockhajó és a Megőrjít a csaj című filmekben, valamint a pletykák szerint az új Guy Ritchie produkcióban is szerepet kap majd.

„Imádom a modellkedést, ez egy fantasztikus dolog, és azt hiszem, a tízéves pályafutásom alatt minden megkaptam, amire csak vágytam. Viszont úgy érzem, hogy színészkedés közben többet használhatom a fejem, ezért szeretném kibontakoztatni színészi ambícióimat is. Nagyon szeretem, a karakterformálással járó kihívásokat és az embereket, akikkel a forgatások során együtt dolgozhatok. A színészet egy izgalmas kaland!” – mesélte Poppy Delevigne a Hello!magazinnak.

Ha kíváncsiak vagytok Poppy-ra, a Modellek közt című sorozatot minden vasárnap este kilenctől láthatjátok a Comedy Central műsorán!