Alicia Keys lett a Levi’s új női farmer kollekciójának arca

2015. július 11.
A Levi's legújabb női farmer kollekciója a "Live In Levi's®" gondolata köré épül, melyet maga Alicia Keys, a többszörös Grammy-díjas, énekes-dalszerző, producer és aktivista fémjelez. Alicia egyedülálló hangjával és stílusával támogatja a márka legújabb női farmer kollekcióját. Az énekesnő egy különleges, kifejezetten a kampányhoz írt dallal (28,000 Days) is készül.

„Arra jöttem rá, hogy ízig-vérig farmerpárti vagyo – mondja az énekesnő. – A farmereimben érzem magam igazán kényelmesen, magabiztosan, vonzónak és erősnek.”

A nők több mint 80 éve viselik a Levi’s farmerjeit, melyek erőssé és magabiztossá teszik őket, így lehetővé válik, hogy eredetiséget és egyéni stílust fejezzenek ki velük. Az ikonikus Levi’s 501®-es farmert 1873-ban találta fel a márka, majd 1934-ben jelent meg a kifejezetten nőknek tervezett farmerjével, mely alapjaiban forradalmasította a női divatot. Nyolc évtized elegendőnek bizonyult a márka életében, hogy egy-két dolgot megtanítson a női testről: kezdve az alak előnyös kiemelésétől egészen a különböző stílusokig eljutva, sikerült egy jó farmertől a tökéletes farmerig eljutni.

Az őszi szezonhoz a Levi’s minden eddigi megszerzett tudását, kutatási eredményeit és innovációit bevetette, és így alkotta meg a legújabb női farmer kollekcióját. A legújabb anyagok használata, a rugalmasság és visszaállítási képesség, illetve a vékonyító technológiák alkalmazása révén jött létre a minden alkathoz tökéletesen illeszkedő farmer.

Alicia Keys kortalan tehetségével, ikonikus hangjával és stílusával tökéletesen illik a Levi’s-hez. Számtalan díjat nyert a 2001-es debütálása óta, de ami igazán meghatározóvá tette a világban, az a hitelessége és mélyérzése. Emberbaráti hozzáállása tette lehetővé, hogy mindig őszintén beszéljen rajongóinak.