Nicole Kidman kiáll a magas nőkért

2015. július 16.
Magas nőnek lenni nem könnyű dolog – valahogy ragaszkodunk hozzá, hogy a nő, mindig alacsonyabb, mint a férfi, meg különben is valami pici, törékeny, bájos lény. Nicole Kidmant sudár, magas termettel áldotta meg a sors, de ő ezt már cseppet sem bánja.

Férfiválasztás mérőszalaggal, és soha meg nem vásárolt magassarkúk? Nicole Kidman szerint ilyen és ehhez hasonló „magas nő-problémák” nem is léteznek. Persze az Oscar-díjas színésznő sem tagadja, hogy volt idő, mikor sokat szenvedett vele, hogy elfogadja magas termetét, ugyanis nagyon aggódott, hogy a férfiak túlságosan határozottnak, ne adj isten ijesztőnek találják majd.


(Fotó: Profimedia – Red Dot)

„Féltem a saját erőmtől, attól, hogy ez talán megrémiszt másokat.” – magyarázza a Nicole. „Nagyon szomorú dolog, azt kívánni, hogy kevesebb légy, mint ami valójában vagy, és nagyon nehéz érvényesíteni magadat, ha állandó küzdelemben állsz saját magaddal. Azt hiszem, sokat küzdöttem ez ellen… még mindig küzdök ellene.”A színésznő még azt is elmesélte, hogy egykor annyira féltette nőiességét, hogy még egy szerepet is elutasított, aminek része lett volna, hogy megcsókol egy másik lányt. „Bájos, hosszúhajú színésznő szerettem volna lenni, aki férfiakat csókol meg! Nem álltam készen egy ilyen szerepre.”  – emlékszik vissza.

Azóta szerencsére nem csupán megbarátkozott magasságával, de kimondottan büszke is például hosszú lábaira – amiket rendszeresen magassarkúkba is bújtat.Nicole szerint a nők amúgy is túl sokat törődnek azzal, hogy másoknak megfeleljenek, ezért ő mindenkit arra biztat, hogy húzza ki magát, és viselje büszkén magasságát! „A kudarc nem szégyen, de a gyávaság az!” – tette hozzá.