Bemutatták a Víkend című filmet

2015. szeptember 12.
Magyar filmesekkel és sztárokkal telt meg a MOM mozi előcsarnoka és két legnagyobb terme. A sokaság a Gryllus Dorka, Simon Kornél, Lengyel Tamás és Árpa Attila főszereplésével készült thriller, a Víkend gálapremierjére gyűlt össze.

A vendégek feszült figyelemmel nézték végig az izgalmas sztorit és végül vastapssal köszöntötték a meghajló sztárokat, melyben három gazdag pesti egy erdélyi vadászattal akarja megünnepelni egy sikeres perét – ám az erdőben egészen más történik, mint, amire számítottak.

A vérfagyasztó film egyben jó hangulatú családi esemény is volt, hiszen Gryllus Dorka mellett nemcsak a férje, Simon Kornél, hanem az édesapja, Gryllus Dániel is ott volt, de a filmbeli keményfiút játszó Árpa Attila is elhozta a bemutatóra producer édesapját; a vendégek között pedig ott volt a hazai sztárvilág egyik legismertebb párja, Dobó Kata és Anger Zsolt. A színészeknek és Mátyássy Áron rendezőnek gratulálók között felbukkant Demcsák Zsuzsa, Pataki Ági és Kovács Gábor, Győrfi Pál, Borbás Marcsi, Básti Juli, Szilágyi Tibor és Seress Zoltán is.

A film már a mozikban. (InterCom)