A csipkés fehérneműre voksol Liptai Claudia és Ábel Anita

2015. szeptember 24.
Vibráló színek, izgalmas formák, szexi csipkék – különleges eseményen mutatkozott be a világhírű fehérneműmárka legújabb szériája. A fogadással egybekötött divatbemutatón Liptai Claudia, Tatár Csilla és Ábel Anita, a Triumph közismert nagykövetei mellett a brand civil képviselőivel is találkozhatott a közönség.

Káprázatos divatshow-val nyitotta meg az őszi-téli szezont a Triumph. Az Amourette család tagjai nem csak a csipkéről szóló negatív tévhitet cáfolják meg azzal, hogy hihetetlenül puha és rugalmas az anyaguk, de összehatásukban is lehengerlőek. Az ellenállhatatlan kreációkkal azonban nem ért véget az este, hiszen a Tatár Csilla vezette kerekasztal beszélgetésen fény derült arra, hogy kinél milyen szempont dominál, ha a legintimebb ruhadarabokról van szó.

„Ha belépek egy Triumph üzletbe, akkor tudom, hogy akkora vagyok, amekkora a méretem – nálam ez nagyon fontos szempont egy márkánál. Ráadásul rendkívül időtállóak, annak ellenére, hogy rendszeresen mosógépben mosom őket, van 15 évvel ezelőtt vásárolt melltartóm is. Valójában egyik darabra sem tudnék nemet mondani, a body is nagyon izgalmas, a királykék és lilás árnyalatok pedig gyönyörűek. Szeretem, ahogy beleköltöznek a színek a fehérneműkbe” – vélekedett az új kollekcióról Liptai Claudia. „Ha alsóneműről van szó, akkor én a brazil tangára szavazok, melltartóknál pedig a csipkés modelleket kedvelem, mivel optikailag picit kicsinyít a mellen, ami egy bizonyos méreten és életkoron túl szerintem nem hátrány” – tette hozzá a színész-műsorvezető.

Ábel Anita is hasonlóan gondolkodik a csipkéről, és azt is elárulta milyen tanácsokkal látja majd el a jövőben lányát.

„A body-ba egyből beleszerettem, pedig korábban nem tartottam praktikusnak, de ez az Amourette modell olyan, mintha nem lenne rajtam semmi. Általában én is a csipkéket választom, bár tény, hogy a szilikon-merevítős fazonban egy házat is felépítek anélkül, hogy kényelmetlen lenne” – kezdte Anita. „Lucának biztosan egy drágább, de kényelmes darabot választunk majd, ha eljön ennek az ideje, és hagynám, hogy bátran bánjon a színekkel. Szerintem idejétmúlt hozzáállás, hogy a piros túl kihívó”.

Tatár Csillánál a kényelem a legfontosabb, és ha teheti, inkább a jól bevált kedvenceknél marad.

„Én a push-up ellen vagyok, és abszolút a pasztellszínek és a fekete mellett, bugyiból pedig csakis a francia. Mindig a kényelem a döntő, főleg mióta babát várok, ráadásul korábban úsztam, ezáltal a hátam is szélesebb az átlagnál, így különösen figyelnem kell a megfelelő méretezésre” – mondta a csinos kismama, aki az utóbbi hónapokban előnyben részesíti a lengébb, de komfortos hálóingeket is, a vásárlás azonban nem tartozik a kedvencei közé. – „Tiniként imádtam shoppingolni, de ma már legtöbbször próba nélkül távozom a boltból és nem szívesen kísérletezem”.

Az este folyamán a népszerű fehérneműmárka civil nagykövetei is bemutatkoztak, akik hónapról hónapra tesztelik az általuk választott darabokat, hogy megosszák a közönséggel tapasztalataikat és közelebb hozzák a márkát a különböző korosztályokhoz. Az újdonságok varázsában persze a személyre szóló mérettanácsadás és az ínycsiklandó falatok sem maradhattak el.