Három sztárruha, ami mindet vitt a BAFTA gálán!

2016. február 15.
A Brit film- és televíziós akadémia gáláján sztárok sokasága jelent meg, sok stílusszakértő szerint némelyik rémes kreációkban. Mi a pozitivitás jegyében a nekünk legszebb háromra koncentráltunk!


Cate Blanchett

A 46 éves színésznő egy vakító Alexander McQueen ruhát választott, és ezt most értsük szó szerint. A merész, de szerintünk bátor és látványos választás nálunk 10 pontos, a pazar felsőrész a jetistílus jegyében ugyanis egy fekete tollseregbe fullad. Egy biztos meleg és drámai viselet, amit csak a legnagyobbak tudnak így viselni!

Julianne Moore

A színésznő egy monokróm, letisztult darabra szavazott, mégsem tűnt el a sztártömegben. Sőt, az egyszerű, rafinált megoldásokat felvonultató ruha tökéletesen kihozta az 55 éves Julianne szinte feldolgozhatatlanul tökéletes vonalait.


Kate Winslet

A „nagy feketére” szavazott, és jól tette. Bár nem a legfeltűnőbb választás egy hasonlóan puccos eseményre, Kate mindent kihozott belőle. Homokóra alakjához nem is találhatott volna jobbat, ráadásul a vállrésznél némi játékosságot is produkált az aszimmetrikus ruha, amit a 40 éves színésznő némi vörös rúzzsal és kistáskával dobott fel.

Fotók:: Profimédia – Red Dot