Jakabos Zsu: A legjobb otthon

2016. június 15.
Azt, hogy Jakabos Zsuzsannát imádják fotózni, nem csoda – akár a modellek táborát is erősíthetné. A budapesti ÁRKÁD magazinjának, a LOOKBOOK nyári számának címlaplánya azonban maga is szívesen ragad kamerát. És milyen jól jött neki a hobbija az otthona berendezésénél!

Mivel az edzőtáborok, illetve a versenyek miatt a fél életét szállodákban tölti, Zsu számára nagyon fontos az otthona.
Imádok hazaérni. Itt tudok a legjobban töltekezni. Hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőle, amikor beköltöztem, egy lakberendező segítségét kértem. Együtt találtuk ki, hogy a bútorok többsége, a legújabb trendeknek megfelelően fehér legyen. Hogy a letisztultság tényleg érvényesülni tudjon, a szuvenírjeim többségének is búcsút mondtam. Pedig óriási csetresz gyűjteményem volt. Azóta viszont, bárhol járok, már ésszel vásárolok. Csak olyan emléket veszek meg, ami több mint egy porfogó, amit tudok is hasznosítani.

Azt, hogy Zsu imád fotózni, eddig is tudtuk. Hiszen a Facebookon több mint százezren követik a rendszeresen posztolt hétköznapjait. Hobbija jól jött neki az otthona csinosítgatásában is.

„A saját, külföldön készített képeim emlékeztetnek arra, milyen sok helyre jutottam már el. A nappali falán kaptak helyet a legjobban sikerült fotóim.”

Fotókredit:

Fotó: Zsólyomi Norbert/ÁRKÁD LOOKBOOK
Helyszín: www.ariahotelbudapest.com