Friss arcok a divathetek kifutóin

2017. február 16.
A divatvilág korlátait áttörte a tökéletesség elleni harc és előtérbe került a diverzitás szépsége. A 21. század modelljei nem csak New Yorkot, de a közösségi médiát is meghódították, Instagram profiljukat több százezren követik. A napokban zajló divathéten feltörekvő tehetségek mutatkoznak be a világ minden tájáról.

Ellen Rosa

A brazil szépséget tizennégy évesen, iskolába menet fedezte fel az ügynöke. Szeptemberben debütált a kifutón, azóta pedig olyan divatházak foglalkoztatták, mint a Chanel, a Versace és a Valentino.

Sabina Karlsson

A svéd lány 2010-ben hódította meg New Yorkot. Szerepelt már a H&M és a L’Oréal kampányaiban. „Plus size” modellként szívügyének érzi, hogy felhívja a figyelmet a bulimiára és más érkezési zavarokra.

Mayowa Nicholas

Mayowa 2014-ben tűnt fel a nigériai Elite Model Lookon, amit meg is nyert. Tizennyolc évesen egyike a legkeresettebb modelleknek. A Dolce&Gabbana reklámkampányának arca.

Yoon Young Bae

Yoon Young Baet a Prada repítette a világhírig, divatbemutatóján egy nyomott mintás, narancssárga selyemruhában tűnt fel a kifutón. A koreai lány Instagramján @Mulan_Bae néven posztol, utalva ezzel a harcos Disney hercegnővel való hasonlóságra.

Duckie Thot

A szudáni származású Duckie az Ausztrália Következő Topmodellje című műsorban tűnt fel először. Egy Instagram posztjában beszélt arról, hogy milyen rosszul érintette, hogy a forgatáson nehezen kezelhető haja miatt megkülönböztetés érte.

Thylane Blondeau

Thylane négy éves kora óta modellkedik. Tíz évesen hívta fel magára a figyelmet, amikor a Vouge Enfantsban felnőtt ruhában és sminkben pózolt, vitát indítva a kiskorúak szexualizálásáról a médiában. A ma már 15 éves modell színészi karrierről álmodik, Instagramján majdnem egymillió követővel büszkélkedhet.

Cozy with @zarahome

Mackinley Hill (@mackinley_hill) által megosztott bejegyzés, 2016. Okt 18., 08:18 PDT

 

Mackinley Hill

Tizenhárom évesen lépett nővére, Taylor, a Victoria’s Secret modell nyomdokaiba, és az IMG Modelshez szerződött. Nem csak az Instagramot hódította meg, nővérével közös YouTube-csatornát vezetnek The Hill Sisters néven.

McKenna Hellam

A maszkulin vonásokkal rendelkező, georgiai IMG modell új arc a szakmában. A lovak és a természet szerelmese. A most zajló New York Fashion Weeken Calvin Klein és Altuzarra kifutóin vonult.

Day 2 @lorealhair 🇫🇷✨

Jasmine Daniels 🇯🇲🇮🇪 (@jasminendaniels) által megosztott bejegyzés, 2017. Jan 10., 05:03 PST

 

Jasmine Daniels

Az atlantai származású lányt egy floridai moziban fedezték fel, ahol tanulmányai finanszírozása miatt dolgozott. Nagyközönség elé először 2015-ben lépett Miss Pennsylvániaként. Népszerűségét felhasználva kampányt folytat az iskolákban történő erőszak ellen.

Fotók: Profimédia – Red Dot