Ezt kapják a hírességek az Oscar-gálás ajándékcsomagban

2017. február 22. |

Talán nem mindenki tudja, de a közelgő Oscar-gálán mindenki kap valamit: a jelölteknek jár ugyanis egy ajándékcsomag, az összes földi jóval megpakolva, 260.000 dollár értékben.

Csillogó ruhák, sztárparádé, díjeső – rendre ezekről szól az Oscar-gála, ami persze rendben is van, de nem is lenne az átlagember átlagember, ha ne akarna belekukkantani a hírességeknek járó – nem hivatalos, az Akadémáiától független – ajándékcsomagba.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A jelölteknek összeállított, összesen 260.000 dollár értékű ajándékcsomagot mindenki megkapja a díjazástól függetlenül, és ez már bőven elég, hogy fájdalomdíj legyen néhány hoppon maradt híresség számára. Ez ugyanis nem a szokásos gravírozott toll-közepes bor csomag, hanem olyanokat rejt, mint egy egy hetes kaliforniai luxus spa kezelés, egy 6 éjszakás hawaii pihenés, egy 3 éjszakás nyaralás a Comói-tónál és egy 3 éjszakás pihenés egy kaliforniai magánvillában. És ezek csak a legnagyobbak…

Emellé jár még személyre szóló zsírkréta, díszpárna, 10 évre szóló Oxygenetic sminktermék, és 10 alkalom edzés Alexis Seletzky sztáredzővel. Valószínűleg már ezért is megéri egy jelölés, nem?

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Sztárok