Ezt kapják a hírességek az Oscar-gálás ajándékcsomagban

2017. február 22.
Talán nem mindenki tudja, de a közelgő Oscar-gálán mindenki kap valamit: a jelölteknek jár ugyanis egy ajándékcsomag, az összes földi jóval megpakolva, 260.000 dollár értékben.

Csillogó ruhák, sztárparádé, díjeső – rendre ezekről szól az Oscar-gála, ami persze rendben is van, de nem is lenne az átlagember átlagember, ha ne akarna belekukkantani a hírességeknek járó – nem hivatalos, az Akadémáiától független – ajándékcsomagba.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A jelölteknek összeállított, összesen 260.000 dollár értékű ajándékcsomagot mindenki megkapja a díjazástól függetlenül, és ez már bőven elég, hogy fájdalomdíj legyen néhány hoppon maradt híresség számára. Ez ugyanis nem a szokásos gravírozott toll-közepes bor csomag, hanem olyanokat rejt, mint egy egy hetes kaliforniai luxus spa kezelés, egy 6 éjszakás hawaii pihenés, egy 3 éjszakás nyaralás a Comói-tónál és egy 3 éjszakás pihenés egy kaliforniai magánvillában. És ezek csak a legnagyobbak…

Emellé jár még személyre szóló zsírkréta, díszpárna, 10 évre szóló Oxygenetic sminktermék, és 10 alkalom edzés Alexis Seletzky sztáredzővel. Valószínűleg már ezért is megéri egy jelölés, nem?