A Hatalmas kis hazugságok véget ért, de Reese Witherspoonnak máris új munkája van

2017. április 07.
A Hatalmas kis hazugságok producere és főszereplője volt, saját márkáját építi, és még egy új, izgalmas munkakört is elvállalt Reese Witherspoon.

Alig pár napja ért véget az HBO Hatalmas kis hazugságok című sorozatának sugárzása, amiben Reese Witherspoon nemcsak kábé élete alakítását nyújtotta, de amit producerként is jegyez. A színésznő a filmiparon kívül is pörgeti karrierjét: tovább építi saját divat –és lifestyle márkáját, a Draper Jamest, most pedig újabb kitekintést tett a szépségipar felé: az Elizabeth Arden vezető storytellere lett.

Nicole Kidman és Reese Witherspoon – Fotó: Profimedia – Red Dot

Witherspoon új munkaköre a márka „sztorijának formálása” lesz a hirdetési kampányokon és a marketing programokon keresztül, különös figyelmet fordítva az Elizabeth Arden digitális stratégiáira. A színésznő ráadásul nem csak beleszól majd a kampányokba, állítólag ő maga is pózol majd bennük!

Elizabeth Arden feminista szemléletmódjának továbbvitelére valószínűleg tökéletes alany lesz Witherspoon – a színésznő maga is azt vallja, hogy a márka nagy múltra visszatekintő, nőket támogató attitűdje miatt mondott azonnal igent a felkérésre.