A veszélyesen gyönyörű Jennifer Lawrence magyar uszodában csábít

2017. szeptember 15.
Kijött a Vörös veréb című film első előzetese, és a veszélyes titkosügynököt alakító Jennifer Lawrence őrülten szexi benne. Merész fürdőruhában vonul egy magyar uszodában, és simán megfojt egy ellenséges kémet, ha arról van szó.

A Jason Matthews best sellerén alapuló sztoriban Jennifer Lawrence Dominika Egorovát, a rejtélyes orosz nőt alakítja, akit speciálisan arra képeztek ki, hogy elcsábítsa (és persze utána kinyírja) az ellenséges CIA-ügynököket. A bökkenő majd az lesz, amikor Dominika beleszeret egy CIA-ügynökbe, és el kell döntenie, hogy tudja-e kettős ügynökként folytatni küldetését. A címadó Vörös verebek csoportjának tagjaként Lawrence a testét használja a kémkedéshez, ezt a testnedvekben tobzódó atmoszférát pedig már most remekül átadja a film szexualitástól túlfűtött és erőszakban is bőven tapicskoló trailere. Az pedig külön izgalmas, hogy (mivel a filmet részben Magyarországon forgatták) Lawrence egy hazai uszodában villantja meg észbontó fürdőruháját:

A filmet 2018 márciusára ígérik, és az a Francis Lawrence rendezi, aki már korábban is dolgozott együtt a színésznővel az Éhezők viadala-filmekben.