Így köszöntötte az őszt Wossala Rozina

2017. szeptember 21.
A mára saját fővárosi étteremmel és népszerű főzőműsorral büszkélkedhető étteremtulajdonos és zsűritag a Szekszárdi Lajvér Borbirtokon töltődött fel az új évadra.

A szálkai Borbirtoktól kapott meghívást az étterem megnyitása alkalmából. A felkérést örömmel fogadta el Rozina, aki a szombat esti, borkóstolóval egybekötött zártkörű vacsorára kétféle különleges menüsorral készült: a Lajvér borokhoz kitűnően illő nyúltekercset és rozé kacsamellet, majd posírozott körtét szolgált fel.

Helyzete nem volt egyszerű, mivel a vacsora fényét négy különböző típusú bor emelte, és a menünek minddel összhangba kellett kerülnie. Természetesen Rozina rutinosan, könnyűszerrel leküzdötte ezt az akadályt, a vendégek megelégedésére. Rozina programokkal, elfoglaltságokkal teli ősznek néz elébe, így fontos számára a feltöltődés. Ezt a Lajvér Borbirtok éttermében kellemes légkörben, a hivatásának élve tehette meg. Neki is köszönhető, hogy a meghívott vendégek jóllakottan távoztak a fergeteges hangulatú este végén.