Soha ne kérdezd Penelope Cruzt az öregedésről

2017. október 09.
A színésznőnél betelt a pohár, mikor egy interjúban megint a koráról kérdezték, és csattanós választ adott a tapintatlan riporternek!

A hollywoodi színésznőknek már marhára elege van a szexista kérdésekből, amik ruháikra, az anyaságra vagy korukra vonatkoznak. Penelope Cruz a napokban Gwyneth Paltrow társaságában ült le az Interview magazine riportere elé, mikor megint az a bizonyos öregedésre vonatkozó elhangzott a kérdés. De a színésznő erre már csattanós válasszal felelt: „Az újságírók már 22 éves korom óta kérdezgetik, hogy nem félek-e az öregedéstől? Ez egy 22 éves lánynak és valójában egy 42 évesnek feltéve is idióta kérdés. És ez ellen az idióta kérdés ellen úgy küzdök, hogy nem vagyok hajlandó válaszolni rá.”

Cruz így folytatta: „Mikor az öregedésről kérdeznek egy színésznőt, egyszerűen arra gondolok, ‘mi a szar?’, nem vagyok hajlandó két percet sem áldozni erre a kérdésre. Még ennyit sem ér meg.” A színésznővel egyetértve mi is csak remélni tudjuk, hogy lassan már tényleg nem fognak elhangzani ezek a kérdések.