Borotvált frizurával érkezett a Terápia bemutatójára a színésznő

2017. október 27.
Tegnap este bemutatták a Terápia 3. évadának első pár részét a RAM Colosseumban. Örömmel nyugtáztuk, hogy a színésznők túlnyomó többsége magyar tervezők kreációit viselte, legyen szó estélyiről vagy kiegészítőről. A bőrfelületek ezúttal is csak úgy csillogtak a vörös szőnyegen, kinek a háta, kinek a feje maradt fedetlenül, nem kis meglepetéssel debütálva merész stílusváltását.

Legendák és fiatal tehetségek – a Terápia színészei és színésznői mindhárom évadból 

A sorozat alkotói egytől egyig tiszteletüket tették az esten, de a Terápia színészei mellett az HBO másik díjnyertes szériája, az Aranyélet szereplői is felvonultak a vörös szőnyegen. Többen választották a hátukat szinte teljesen szabadon hagyó estélyit, akárcsak Schell Judit vagy Sztarenki Dóra, de Kurta Niké ruháját éppen a dekoltázsa tette merésszé, mégis elegánssá.

Sztarenki Dóra Dalaarna ruhában, Vágó Réka cipővel és táskával

A pszichológus szerepét elképesztő profizmussal alakító Mácsai Pál Enyedi Ildikóval érkezett az eseményre (Testről és lélekről rendezője), majd Balsai Mónival alakítottak egy párt néhány kép kedvéért a fotósok nagy örömére.

A legmerészebb megjelenés elismerését mégis az Aranyélet színésznője, Döbrösi Laura nyerte el, aki először kalapban jelent meg Farkas Franciskával, majd felfedte, alig pár miliméteres, új frizuráját.


Az Aranyélet Mirája Anna Daubner felsőben és Je Suis Belle nadrágban pózolt, amelyhez Anna Amelie táskát és Visy Dóri fülbevalót választott.

19 fotó megtekintése

Ha kíváncsi vagy, milyen designer ruhát viseltek a művészek a vörös szőnyegen, kattints a galériára!

Fotók: Bodnár Zsófi