A leendő hercegné, Meghan Markle fiatalkori szorongásairól beszélt

2017. december 07.
Ha Harry herceg menyasszonyára nézünk, karizmatikus és magabiztos nőt látunk. De ez korántsem volt mindig így.

Meghan a Darling magazinnak viszont elmondta, hogy komoly gondjai voltak az önértékelésével, amit elsősorban a meghallgatások végeláthatatlan sora okozott nála.

„A 20-as éveim elején voltam, amikor még mindig az értékeimet próbáltam megtalálni egy olyan iparban, ami napról napra megbélyegzett. Egy olyan iparban, ahol az egyik nap még azt mondták, nem vagyok elég szép, vékony, hiteles, – míg másnap túl vékonynak, túl hitelesnek, túl szépnek neveztek.”

Markle azt is elmondta, hogy a változást a Star Wars és Lost produkciók által világhírűvé vált April Webster hozzáállása hozta. „Sosem láttam előtte Aprilt, de az első meghallgatásomon csak szimplán megállított, és a legnagyobb őszinteséggel azt mondta: tudnod kell, hogy elég vagy.”

„Teljesen elképedtem – emlékszik vissza Meghan, akkor és ott valaki, aki előtte sosem látott, ténylegesen meglátta azt a valamit bennem.” A Suits című filmben alakított szerepére ma már nem csak a karrierje, hanem az életfelfogása szempontjából is sorsfordítóként tekint vissza a színésznő.