A Victoria’s Secret smink vonzereje

2017. december 07.

Vajon Roy Raymond gondolta volna 1977-ben a cég létrehozásakor, hogy ekkora presztízsértékkel bír majd az a „catwalk”, amelyen a fehérneműiben lejtenek a modell lányok? Arról pedig azt hiszem, álmodni sem mert, hogy azok a manökenek, akik bemutatják az egyes darabokat, a világ legszebbjeiként lesznek nyilvántartva a divatszakmában és a nemzetközi médiában egyaránt.

A sokkhatást tovább fokozza, hogy a cég által létrehozott fantasy brát minden évben vadiúj tervezésben a legek között is a legszebb modell mutatja be. Ugyan az eddigi legdrágább fantasy bra 15 millió dollár volt, amit Gisele Bündchen viselt 2000-ben, de idén is bőven volt min elvarázsolódni a show közben.

Forrás: victoriassecret.com

Idén Sanghajban rendezték meg a rendezvényt, aminek a keretein belül olyan vendégelőadók is részt vettek, mint például  Harry Styles, Miguel, Jane Zhang, Leslie Odom Jr. és Yundi Li. Szakértők szerint az eddigi legváltozatosabb zenei stílusok adták a ritmust a lányok vonulásához, melyeket élőben adtak elő a sztárok.

A show vizuális volumenét – a csodás fehérneműk mellett – elképesztő módon növelték a kiegészítők is: szédületes szárnyak, ékszerek, testékszerek, cipők, harisnyák, harisnyatartók. Aki látott már ilyet, az biztos egyetért velem abban, hogy a VS-bemutató a lingering-divat Cirque du soleil-je.

Idén Tom Pecheux volt a felelős a lányok sminkdizájnjának kialakításában, amelyben a letisztultság eleganciájáé volt a főszerep.

modell: Bár Metti – Face Model Management Hungary, smink: Varga Tímea Ágnes – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

Lássuk, hogy érhetjük el a look-ot, mely a mi vonásainkon is biztos sikert arat:

– a smink alapját a természetes bőrhatás jelenti, amit lágy pirosítással és enyhe árnyékolással érhetünk el

– a szemöldökök terén a naturális és buja, finoman kiemelt hódít

– a szemek központjában a füstös tusvonal áll, mintha ceruzával lenne húzva, enyhe farkincával a végén

– a szemsminket lágy satír jellemzi, az alsó szemhéjon arany árnyalat jelenik meg, a mélyítő ívben már egy taupe-osabb fényes árnyalat, enyhén nyújtva, egy kis sötétbarna szemhéjpúderrel a szemsarokban

– elmaradhatatlan gyöngyház highlight fénylik a belső szemzugban

– az alsó pillasor barnával, füstösen van kiemelve

– a szempillákra két réteg spirál megy, az extra dús hatás érdekében

– az ajkak természetesek, egy csepp korallos élénkséggel, lágy krémes fénnyel emelik ki csupán