2017. december 07. | Páll Adrienn

A Victoria’s Secret smink vonzereje

Vajon Roy Raymond gondolta volna 1977-ben a cég létrehozásakor, hogy ekkora presztízsértékkel bír majd az a “catwalk”, amelyen a fehérneműiben lejtenek a modell lányok? Arról pedig azt hiszem, álmodni sem mert, hogy azok a manökenek, akik bemutatják az egyes darabokat, a világ legszebbjeiként lesznek nyilvántartva a divatszakmában és a nemzetközi médiában egyaránt.

A sokkhatást tovább fokozza, hogy a cég által létrehozott fantasy brát minden évben vadiúj tervezésben a legek között is a legszebb modell mutatja be. Ugyan az eddigi legdrágább fantasy bra 15 millió dollár volt, amit Gisele Bündchen viselt 2000-ben, de idén is bőven volt min elvarázsolódni a show közben.

Forrás: victoriassecret.com

Idén Sanghajban rendezték meg a rendezvényt, aminek a keretein belül olyan vendégelőadók is részt vettek, mint például  Harry Styles, Miguel, Jane Zhang, Leslie Odom Jr. és Yundi Li. Szakértők szerint az eddigi legváltozatosabb zenei stílusok adták a ritmust a lányok vonulásához, melyeket élőben adtak elő a sztárok.

A show vizuális volumenét – a csodás fehérneműk mellett – elképesztő módon növelték a kiegészítők is: szédületes szárnyak, ékszerek, testékszerek, cipők, harisnyák, harisnyatartók. Aki látott már ilyet, az biztos egyetért velem abban, hogy a VS-bemutató a lingering-divat Cirque du soleil-je.

Idén Tom Pecheux volt a felelős a lányok sminkdizájnjának kialakításában, amelyben a letisztultság eleganciájáé volt a főszerep.

modell: Bár Metti – Face Model Management Hungary, smink: Varga Tímea Ágnes – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

Lássuk, hogy érhetjük el a look-ot, mely a mi vonásainkon is biztos sikert arat:

– a smink alapját a természetes bőrhatás jelenti, amit lágy pirosítással és enyhe árnyékolással érhetünk el

– a szemöldökök terén a naturális és buja, finoman kiemelt hódít

– a szemek központjában a füstös tusvonal áll, mintha ceruzával lenne húzva, enyhe farkincával a végén

– a szemsminket lágy satír jellemzi, az alsó szemhéjon arany árnyalat jelenik meg, a mélyítő ívben már egy taupe-osabb fényes árnyalat, enyhén nyújtva, egy kis sötétbarna szemhéjpúderrel a szemsarokban

– elmaradhatatlan gyöngyház highlight fénylik a belső szemzugban

– az alsó pillasor barnával, füstösen van kiemelve

– a szempillákra két réteg spirál megy, az extra dús hatás érdekében

– az ajkak természetesek, egy csepp korallos élénkséggel, lágy krémes fénnyel emelik ki csupán

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Top három őszi szépségkezelés arckezelés

Top három őszi szépségkezelés

Tényleg akkora jolly joker a kollagén? diéta

Tényleg akkora jolly joker a kollagén?