A Trónok harca színésznője fél, hogy a kinézete miatt nem kap munkát

2018. január 31.
Maisie Williams egy interjúban őszintén beszélt a filmszakmával kapcsolatos egyik legnagyobb félelméről.

Ugyan a Trónok harcának utolsó évadára még jócskán várnunk kell, a szereplők már más, nagyszabású produkciókban is aktívan dolgoznak. Emilia Clarke az A Star Wars Storyban, míg Lena Headey a The Flood című filmben kapott szerepet, Kit Harington és Rose Leslie pedig az esküvőjük előkészületeivel vannak elfoglalva.

Maisie Williams szintén sűrű hónapok elé néz, hiszen 2019-ig be van tárazva a naptára. Mindezek ellenére a 20 éves színésznő egy, a The Irish Timesnak adott nyilatkozatából az is kiderült, hogy nem felhőtlen a boldogsága. Szerinte ugyanis megeshet, hogy a külseje nem engedi majd kibontakozni a karrierjét. „Csak most kezdtem el realizálni, hogy vannak olyan szerepek, melyek illenek a külsőmhöz és a karakteremhez, és vannak olyanok, melyek nem. Ez egy nagyon felszínes szakma” – mondta az ifjú tehetség.

Azt is hozzátette, hogy nem akarja véletlenül sem bírálni azokat a gyönyörű és tehetséges színésznőket, akikre a szerepek többségét szabják, csupán fel szerette volna hívni a figyelmet arra, hogy sajnos többségében a „női szépség egyetlen típusát” láthatjuk a képernyőn.

Fotók: Profimédia – Red Dot