Kylie Jenner világra hozta kislányát

2018. február 05.
Nincs több titkolózás: tegnap este elárasztotta az internetet a nagy hír, mi szerint megszületett Kylie Jenner kislánya.

Sokan szkeptikusan fogadták a hírt, mi szerint a Kardashian-klán 20 éves Kylie-ja első gyermekét várja. Tegnap viszont minden kétséget eloszlatott a reality sztár, hiszen bejelentette, hogy február 1-jén megszületett a kis trónörökös.

Instagram-profilján Kylie néhány őszinte sorban megmagyarázta eltűnésének és hallgatásának okát, amire hihetetlen mértékű lájközön volt a rajongók válasza. Az eddig mintegy 8,7 millió lájkot kapó bejegyzésben Kylie elmondta, hogy nem hírverés volt a célja a nagy misztikumnak, ami a terhességét övezte, csupán békésen szerette volna megélni a várandósság hónapjait – amit persze teljes mértékben megértünk. De hiba lenne azt állítani, hogy nem tett jót Kardashianék népszerűségének a nagy bejelentés.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Az Insta-poszton túl egy eddig 22 millió megtekintést számláló Youtube videót is publikált Kylie, „A lányunknak” címmel, amely 12 percben foglalja össze a terhesség megható pillanatait.