Jennifer Lawrence most már bátran vetkőzik

2018. február 22.
A színésznő elárulta, hogy Chris Prattel közös szexjelenetéhez még rengeteg felesre volt szüksége, de most már sokkal magabiztosabb a kamera előtti meztelenkedést illetően.

Egyre több színésznő vallja be, milyen kellemetlenek vagy akár traumatikusak a meztelenkedős jelenetek, nemrégiben például Sarah Jessica Parker idézte fel rossz emlékeit a Szex és New York forgatásáról. Most Jennifer Lawrence árulta el, hogy régebben annyira kínosnak érezte a kamera előtt pucérkodást, hogy az Utazók című film Chris Prattel közös szexjelenete előtt szinte részegre kellett innia magát. „Fura volt. Pedig minden rendesen ment, senki nem csinált semmi rosszat. Mégis bizarr élmény volt” – emlékezett a színésznő az Entertainment Tonightban.

Lawrence most azt mondja, már sokkal kényelmesebben mozog a kamera előtt a ruhái nélkül is, és már nem érzi azokat a félelmeket és bizonytalanságot, amik korábban megbénították az ilyen helyzetekben. „Mindig ugyanazon szempontok alapján választok filmeket: ha megszólít a karakter, a rendező, a sztori. Nem hagyom többé, hogy a meztelenkedés kérdése tényező legyen” – magyarázza Lawrence.

A színésznő viccesen azt is bevallotta, hogy most már talán kicsit túlságosan is jól érzi magát a forgatásokon pucérkodva. Legutóbb állítólag már köntöst sem kért a szünetekben, meztelenül állt neki enni az egész stáb előtt – most már attól tart, inkább másokat hoz majd kínos helyzetbe meztelenségével.