Ashley Graham helyretett egy testsúlyát kritizáló kommentelőt

2018. április 25.
Csak reméljük, hogy minél több önmagában kételkedő és negatív kritikára fogékony lányhoz eljutnak Ashley szívet melengető szavai.

A gyönyörű plus size modell, aki utálja, ha igazi nőnek hívják, a Revlon’s Live Boldly floridan eseményén egy bevállalós egyberészes ruhában mutatkozott, amelyről természetesen az Insta-poszt sem maradhatott el.

#liveboldly @revlon

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

A modell fotója a rengeteg pozitív kritika mellett természetesen, ahogy az sajnos lenni szokott, a trolloknak is lehetőséget adott. Egy durva kommentelő a Victoria’s Secret modell Alessandra Ambrosióhoz kezdte el hasonlítgatni Ashleyt, szerinte Alessandra nevezhető kettőjük közül csak „igazi modellnek”.

Ashley persze most sem hazudtolta meg önmagát, és frappáns módon visszaszólt az őt sértegető kommentelőnek. „Hadd világosítsalak fel, nincs olyan definíció, hogy „igazi” és „hamis” modell” – válaszolt egy Insta Stories-ban az amerikai modell. „A súlyod, a bőröd, a hajad és a vallási hovatartozásod sem határozhatja meg, hogy „igazi” modell vagy-e”– zárta a gondolatmenetet Ashley.

Teljes mértékben egyetértünk!