5 dolog, amit tutira nem tudtál Margot Robbie-ról

2018. május 10.
Aktuális portrésztárunk imádja a téli sportokat, dolgozott gyorsétteremben és egy hirtelen ötlettől vezérelve felpofozta a világ egyik legnagyobb színészét. Összeszedtünk öt izgalmas dolgot Margot Robbie-ról.

Szappanoperával indult

Mindenkinek el kell kezdenie valahol, és bár Margot Robbie mostanra már az Oscar-jelölésig vitte, első munkája nem volt éppen remekmű. 18 évesen debütált a Neighbours című ausztrál szappanoperában, de először maga sem akarta elhinni, hogy megkapta a szerepet. A színésznő saját bevallása szerint annyira pocsék volt a meghallgatáson, hogy az esélytelenek nyugalmával kanadai vakációra indult – ott érte a telefon, hogy mégis beválogatták a sorozatba.

Dolgozott szendvicsezőben

A nagy áttörés előtt Robbie-nak muszáj volt valamiből fizetnie a számláit, ezért részmunkaidőben beállt a Subway egyik szendvicsezőjébe. A színésznő 2007-ben hagyta ott a láncot, a Subway pedig vicces módon később felkérte az akkor már híressé vált Robbie-t, hogy szerepeljen a reklámukban. Margot Robbie azért a reklámért állítólag húszszor annyi pénzt kapott, mint amennyit az étteremlánc dolgozójaként valaha megkeresett.

Egyszer összekeverte Harry herceget Ed Sheerannel

De ki is hibáztathatná ezért? Margot Robbie Jimmy Fallon műsorában mesélte el, hogy egy házibuliban egyszer összefutott Harry herceggel, akit teljesen összekevert a szintén vöröshajú énekessel. Robbie már fél órája beszélgetett vele és még közös fotókat is lőttek, mire valaki felvilágosította, hogy a brit herceggel bulizik.

Óriási hokirajongó

És még egy amatőr hokicsapatban is játszott! Ausztráliában nem nagyon volt lehetősége téli sportok űzésére, de mikor Amerikába érkezett, rögtön jelentkezett egy hokicsapatba jobb szélsőnek. Most már Londonban él és inkább csak a meccseken szurkol – hatalmas lelkesedéssel!

Felpofozta Leonardo DiCapriót

Egy kezdő színésznőnek gyakran muszáj valami egészen meghökkentőt csinálnia, hogy felhívja magára a rendező figyelmét. Mikor Margot Robbie a Wall Street farkasának meghallgatásán próbálta a szövegét Leonardo DiCaprióval, a színész hirtelen improvizálni kezdett, mire Robbie is úgy döntött, megpróbálkozik valami váratlannal. A forgatókönyvben szereplő vita közben a színésznő egyszer csak lekevert egyet DiCapriónak, mire állítólag az egész szoba teljesen elnémult!

Fotók: Profimédia – Red Dot

Május 10-én megjelenő lapszámunkban interjút olvashatsz Margot Robbie-val!