Pompásan sikerült az év királyi esküvője

2018. május 19.
Elérkezett a nagy nap: Meghan Markle és Harry herceg örök hűséget esküdtek egymásnak. Íme az első fotók Meghan gyönyörű ruhájáról!


Meghan Markle és Harry herceg nagy mérföldkő a hagyományhűségéről híres brit királyi család életében. Az ifjú pár nem csak szerelmével, hanem többek között azzal megszegte a hagyományt, hogy az esküvőt szombatra tették. Eddig ugyanis a királyi család tagjai mindig hétköznap esküdtek meg.

A szertartást a Windsor-i Szent György kápolnában rendezték meg, melyet emberek hada környékezett meg már jóval az esküvő előtt azért, hogy láthassa a díszes vendégsereg és a fiatalok bevonulását.  A hivatalos fogadások után a kastély Frogmore házában egy privát fogadást is rendeznek, ahová 200 főt hívtak meg, főként a család szűkebb képviselőit.

A királyi család rajongói és persze a fél világ élőben követhette az esküvőt, és nem is volt hiábavaló a nagy izgalom. Már az előkészületek alatt szárnyra keltek pletykák, például Markle édesapjának jelenlétével kapcsolatban. A most is csodálatos Meghant Charles herceg kísérte az oltárhoz, mivel édesapja egészségügyi állapota miatt végül nem tudott részt venni a szertartáson.

Kíváncsiak vagytok, mit kért az álompár nászajándékba vagy hogy hova utaznak nászútra