Az idei év 4 legnagyobb esküvői trendje

2018. május 18.
Mágikus hangulatú kristályok, friss ízek és a tudatosság határozzák meg az idei év esküvői trendjeit. Segítünk eligazodni a házasság előtt állóknak!

Csillagos csillogás

Idén nyugodtan bánjunk bőkezűen a csillámokkal, mindegy, hogy sminkről vagy magáról az esküvői ruháról van szó! Az ékszerek vagy hajdíszek terén válasszunk csillagokkal díszített darabokat, de a menyasszonyi ruhánkon is elfér néhány ragyogó égitest.

Mágikus kristályok

A tavalyi év nagy slágere volt a geóda torta, idén pedig már a dekorációban is megjelennek a kristályok. A különböző ásványoknak és kristályoknak sokan mágikus, gyógyító képességeket tulajdonítanak, de ha nem hiszünk az ilyesmiben, elég csak gyönyörködni a természet valószerűtlen formáiban. Különösen jól mutathatnak egy szabadtéri esküvőn a buja zöldben.

Citrus és bodza

Nyári forrósághoz friss ízek dukálnak, az idei szezonban pedig kimondottan menők lesznek a citrusos és bodzás ízek az esküvői menükön. Arról nem is beszélve, hogy a Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is bodzás-citromos tortát szolgálnak fel, szóval bátran gondolkozzunk koktélokban, előételekben és édességekben is!

Újrahasznosított csokrok

Megfordult már a fejedben, mi lesz azzal a rengeteg méregdrága virágcsokorral az esküvő után? Amerikában már több szervezet is van, akik kimondottan „virág-újrahasznosítással” foglalkoznak, vagyis idősek otthonába vagy kórházi szobákba szállítják az esküvő után feleslegessé vált virágdekorációt. Mindenképpen érdemes továbbadni a virágokat, hogy a nagy napunk után másokat is boldogíthassanak.

 

Fotók: Unsplash.com