Sarah Paulson szerint nincs abban semmi, hogy barátnője 32 évvel idősebb nála

2018. május 26. |

A 43 éves Sarah Paulson 2015 óta van együtt a 75 éves Holland Taylorral, és bár az újságírók állandóan a nagy korkülönbségről faggatják, ő egyáltalán nem foglalkozik vele.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Sarah Paulsonnak már sokadik alkalommal kellett válaszolnia a párkapcsolatával kapcsolatos kérdésekre. Az Amerikai Horror Sztoriból vagy a 12 év rabszolgaságból ismert színésznő jelenleg 43 éves, és nyíltan leszbikus, de nem is ezért, hanem párja életkora mellett faggatják állandóan szerelméről, a 75 éves Holland Taylorról.

Paulson a Modern Luxury júniusi számában azt mondta: “Ha valaki azzal akarja tölteni az idejét, hogy azon gondolkodjon, milyen fura, hogy a világ legcsodálatosabb emberét szeretem, az legyen az ő baja. Én nagyon jól megvagyok.”

A színésznő azt mondta, korábban már többen is tanácsolták neki, hogy kezelje óvatosan Taylorral való kapcsolatát, mert az nem tesz majd jót karrierjének, ő azonban nem érti, miért akadályozná ez bármiben is. Paulson határozottan állítja, hogy számára szerelme az első, és egyáltalán nem foglalkozik vele, mit gondol róla Hollywood.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok