Sarah Paulson szerint nincs abban semmi, hogy barátnője 32 évvel idősebb nála

2018. május 26.
A 43 éves Sarah Paulson 2015 óta van együtt a 75 éves Holland Taylorral, és bár az újságírók állandóan a nagy korkülönbségről faggatják, ő egyáltalán nem foglalkozik vele.
Fotó: Profimedia – Red Dot

Sarah Paulsonnak már sokadik alkalommal kellett válaszolnia a párkapcsolatával kapcsolatos kérdésekre. Az Amerikai Horror Sztoriból vagy a 12 év rabszolgaságból ismert színésznő jelenleg 43 éves, és nyíltan leszbikus, de nem is ezért, hanem párja életkora mellett faggatják állandóan szerelméről, a 75 éves Holland Taylorról.

Paulson a Modern Luxury júniusi számában azt mondta: „Ha valaki azzal akarja tölteni az idejét, hogy azon gondolkodjon, milyen fura, hogy a világ legcsodálatosabb emberét szeretem, az legyen az ő baja. Én nagyon jól megvagyok.”

A színésznő azt mondta, korábban már többen is tanácsolták neki, hogy kezelje óvatosan Taylorral való kapcsolatát, mert az nem tesz majd jót karrierjének, ő azonban nem érti, miért akadályozná ez bármiben is. Paulson határozottan állítja, hogy számára szerelme az első, és egyáltalán nem foglalkozik vele, mit gondol róla Hollywood.