Meryl Streep és Cher együtt mentettek meg egy fiatal lányt

2018. június 24.
Cher egy talk showban mesélte el a világ legjobb történetét, amiben Meryl Streeppel fagyizni indultak, de végül megmentették egy fiatal lány életét.

Cher nemrégiben The Late Late Show with James Corden műsorában adott interjút a Mamma Mia 2 kapcsán, a műsorban pedig elmesélte a világ legjobb sztoriját is. Már eleve sejteni lehetett, hogy az lesz, mivel úgy indult, hogy „Meryl Steep és Cher elmennek fagyizni egy zűrös környéken”. Cher elmesélte, hogy Meryl megpróbálta megnyugtatni az utcát illetően, de körülbelül már a második percben azt látták, ahogy egy férfi téglával püföl egy autót. Aztán sikítást hallottak egy sikátorból, és meglátták, ahogy egy hatalmas férfi egy fiatal lány ruháit szaggatja le.

Ekkor Meryl Streep és Cher elkezdett sikítani és rohanni a lány felé, mire a kétajtós szekrény férfi is megindult feléjük. A két nő valahogy ösztönösen szétvált, a férfi pedig kifutott közöttük és nem is nézett vissza. Mikor odaértek a lányhoz, az állítólag meglepetten felkiáltott, hogy „Meryl Streep és Cher mentette meg”, eldarálta, hogy ő is színésznő szeretne lenni és hogy a kávézóban, ahol dolgozik, mindenki baromi irigy lesz majd! De az egész sokkal jobb, ha Cher meséli el: