Chrissy Teigen beszólt Meghan Markle apjának

2018. augusztus 02.
Thomas Markle az elmúlt időszakban nagy botrányt kavart panaszos megszólalásaival, olyannyira, hogy még Chrissy Teigent is sikerült kiborítania.

Eleve sokan furcsállták, hogy Thomas Markle nem ment el lánya esküvőjére, pláne mikor kiderült, hogy korábbi állításával ellentétben nem is volt szívműtétje. Később az tűntette fel ellentmondásos színben, mikor az esküvő után egy sor fizetett interjúban kitálalt lánya kapcsolatáról, de mostanra már egészen eldurvult a helyzet és médiaszereplései is sokkal sötétebb színezetet kaptak.

Nemrégiben ilyen szalagcímekkel jelent például meg: „Talán könnyebb lenne, ha halott lennék”: az összetört szívű Thomas Markle azt mondja, a sussexi hercegné megszakította vele a kapcsolatot, amióta hozzáment Harry-hez” és „Diana gyűlölte volna, ahogy velem bánnak”.

A rosszindulattal kevert panaszkodáson Chrissy Teigen is kiakadt, aki Twitteren osztotta meg a cikkket és írt erős véleményt Thomas Markle-ről: „Ez az ember… ez az ember egy szerencsétlen. Mi az isten baja van? Hagyd, hogy a lányod boldog legyen, ez nagyon kellemetlen.” Erre persze már a Markle-család is reagált, Samantha Markle vágott vissza Teigennek azzal, hogy „ne pofázzon, ha nem is ismeri a családot” és hogy apja „tiszteletet érdemel”. Egyelőre itt tart a sztori, de ki tudja, hol van még a vége!