5 ok, amiért Victoria Beckham igazi stílusikon

2018. augusztus 04.
Az ex Spice Girl-tag és híres focistafeleség mára már igazi stílusikonnak számít a divatvilágban. Emberek millió követik közösségi oldalán, saját ruhamárkája van, amely az ő nevét viseli és még Anna Wintour is fejet hajt stílusa előtt.

Felélesztette az álcázást

Talán az álcázás már kiment a divatból, de nem Victoria Beckham számára. A mindig csinos ex Spice Girl-re rá sem lehet ismerni, amikor bőszárú farmerrel, fehér pólóval, napszemüveggel és táskával jelenik meg az utcán.

Különböző stílusokat próbál ki

Az egyik ok, amiért Victoria Beckham valóságos divatikon, az az, hogy rendszeresen játszik a különböző stílusokkal. Nem mindig elegáns kis fekete ruhában láthatjuk őt, van eset, amikor tetőtől talpig nadrágkosztümben, vagy épp bő ruhákban jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Tudja, hogyan legyen merész

Mindannyian tudjuk, hogy Victoria végjegye a monokróm stílus, bár ez nem jelenti azt, hogy nem szereti a színeket. Tudja, hogyan kell viselni a színeket, annak érdekében, hogy merész összhatást érjen el, minden erőfeszítés nélkül.

A „dress down” outfitjei is „dress up” -ok

Még ha épp „dress downról” is van szó, Victoria megjelenései még mindig menők és jól összeválogatottak. A laza nadrág és a hosszú kabát azt a benyomást keltheti, mintha úszna az anyagban, mégis a fehér cipő egységesíti a megjelenést. Trükkös, nem?

Újszerű

Mint egy igazi stílusikon, Victoriat mindig inspirálják a körülötte lévő a fények, hangok és részletek, amelyeket megjelenít stílusában is. Akár egy monokróm szettről van szó, akár egy merészebbről, vagy épp köztes megoldásról, Victoria a legjobbat hozza ki magából, ha a divatról van szó.