Victoria Beckham stílusosan mondta meg a magáét az internet népének

2018. május 30.
Victoria kívülre nem igazán mutatta örömét, de saját bevallása szerint befelé mosolygott Markleék nagy napján. Itt az ideje, hogy leszálljanak a bírálói az arckifejezéséről.

Ugyan Harry hercegék esküvőjén Charlotte kimaxolta a cukiságfaktort, és a képernyők előtt mindenki elolvadt Markle és Harry szerelmes eskütétele hallatán, elmorzsoltunk egy-egy könnycseppet Diana emlékére, de egy dolog azért csak  kommentháborút indított a nagy napon. Nevezetesen az, hogy Victoria Beckham nem mosolygott a templomban.

Már akkor kiakasztotta a divat- és etikettfreak közönséget Victoria, amikor meglátták a sötétszínű outfitjét. Gyorsan meg is osztotta az internet népe, hogy milyen tiszteletlen feketében megjelenni egy ilyen magasztos eseményen. Aztán persze kiderült, hogy az a fekete igazából sötétkék, és az ég világon semmi gond nincs vele – királyi etikett szempontból sem.

A morcos arcra azonban már végképp nem tudott magyarázatot találni a hercegi eseményeket buzgón követő tömeg. Victoria megelégelve a fél világ felháborodását, iszonyú stílusos módon mutatott be az elégedetlenkedőknek. Instagram posztján egy menő  „Its a dark, but happy place” pulcsival és a képaláírásával jelezte, hogy teljesen jól érezte magát a nagyszabású eseményen, itt az ideje lecsillapodnia az indulatoknak.

Victoria a The Evening Standard-nek azt is elmondta, hogy mennyire csodálatosnak és őszintének látta Harry és Meghan szerelmét, illetve azt is kiemelte, hogy Meghan Markle esküvői ruháját telitalálatnak gondolja.

Természetesen a sajtó arra is rákérdezett, hogy volt-e valami baja az eseményen. Victoria megnyugtatásképpen azt mondta, hogy hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy részt vehet a templomi esküvőn, és hogy kifejezetten felszabadító volt számára, hogy végre olyan ruhában jelenhetett meg, amilyenben csak szeretett volna – utalva ezzel Katalin hercegnőék esküvőjére, ahova 7 hónapos terhesen érkezett egy A-vonalú, szintén sötét színű ruhában a híresség.