Brad Pitt kikéri magának, hogy ne fizetné a gyerektartást

2018. augusztus 12.
Brad Pitt és Angelina Jolie már két éve bejelentették a válást, a gyerekek felügyeleti jogának kérdése viszont még mindig bíróság előtt van. Most még a gyerektartáson is csúnyán összekapott az egykori álompár.
Fotó: Profimedia – Red Dot

22 hónap telt el azóta, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie bejelentette a válást, a kedélyek azonban még mindig nem csitultak el. Először arról lehetett olvasni, hogy a gyerekek teljes felügyeleti jogát Jolie kapta meg, a bíróság azonban később hivatalosan is elrendelte, hogy Brad Pitt korlátozások nélkül felhívhassa gyerekeit és bármikor meglátogathassa őket a nyári szünetben, sőt, még azt is kiszabták, hogy Jolie-nak támogatnia kell a 6 gyerek és apjuk közötti kapcsolat épülését.

Nemrégiben Angelina Jolie újra felkavarta az állóvizet, mikor azt mondta, Brad Pitt még semennyi érdemlegesnek számíót gyerektartást nem fizetett nekik. Jolie ügyvédje nyilatkozatában leírta, hogy Pitt az elmúlt másfél évben nem utalt rendszeres támogatást, ezért szeretnék bírósági úton visszamenőleg is kötelezni az összeg megtérítésre. Pitt ügyvédje azonban tagadta a vádakat. Saját nyilatkozatukban leírták, hogy Pitt több, mint 300 millió forintnak megfelelő összeget juttatott a családnak, és további közel 3 milliárd forintot adott Jolie-nak, hogy új házat vehessenek. Azt is hozzátették, Jolie húzása csak gyenge próbálkozás volt, hogy egy kis médiafigyelmet szerezzen magának.