Gondoltad volna, hogy ez a film Meghan Markle kedvence?

2018. augusztus 13.
A királyi család tagjaként bizony sok mindenről le kellett mondania, egy valami azonban mai napig változatlan az életében. Ez pedig kedvenc filmje, amely minden bizonnyal neked is belopta magát a szívedbe.

Egyértelmű, hogy Meghan Markle ízlése elismerésre méltó. Elegendő egy pillantást vetnünk gondosan összeválogatott szettjeire. Ettől függetlenül megnyugtató azt is tudni, hogy hiába a királyi család tagja és Sussex hercegnéje, ő még mindig az, aki volt – legalábbis ami a filmes ízlését illeti.

Egy interjú során ugyanis elmesélte, hogy régi lifestyle blogján, a The Tigen, amelyet az év elején fel kellett függesztenie a királyi család kérésére, többek között kedvenc filmjéről is írt, és bár nem egy Oscar-díjas alkotás, azért mégis ez a legnagyobb kedvence.

Van tipped melyik film lehet az?

Ez a film nem más, mint a Hajrá csajok! A filmben Kirsten Dunst és Gabrielle Union a két rivális középiskola pomponcsapatának vezetőjét alakítja, akik a a bajnoki címért szállnak harcba. Szemkápráztató mozdulatok, őrjöngés, hip-hop és pompon. Rengeteg pompon. De a film nem csak ebből a szempontból érdekes. A 2000-es film, amelyet Peyton Reed (az Új csaj sorozat rendezője) rendezett, olyan komoly témákat is feszeget, mint a kulturális elkötelezettség vagy épp a feminizmus. Mivel a hercegné szívügyének tekinti ezeket, így talán jobban érthető, miért is szereti annyira ezt a mozit.

Ráadásul személyesen is találkozott a New York-i Fashion Weeken a színésznővel, Gabrielle Unionnal, aki „kedves, vicces és üdítően valóságos” volt. A sorozatban egyébként Isis-t alakította, a Lóherék csapatának kapitányát.

Szerző: Mándoki Bernadett, gyakornok Fotók: Profimédia – Red Dot