Ezzel foglalkozott Kate Middleton, mielőtt hercegné lett

2018. augusztus 26.
Sokan hasonlítják Vilmos herceg feleségét néhai édesanyjához, Diana hercegnéhez. Kedves mosoly, közvetlen megjelenés, lenyűgöző stílusérzék. Viszont van valami, amit talán te sem gondoltál volna cambridge-i hercegnéről: ez nem más, mint a korábbi munkája.

Hercegnének lenni teljes munkaidős feladat, amit Kate Middleton már elég jól ismer azóta, hogy Vilmos herceg felesége lett 2011-ben.

Fotó: Profimédia – Red Dot

De bizonyára sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mégis mi volt Kate Middleton állása, mielőtt a királyi család tagja lett? Nos, a válasz talán meglepő: átlagos munkát vállalt a szórakoztatópiarban, valamint a divatiparban.

Eleinte a családi vállalkozásukban, a Party Piece rendezvényszervező cégnél dolgozott. Ezt követte a divatipar, ahol a Jigsaw márka kiegészítő osztályán tevékenykedett.  Belle Robinson, a márka társalapítója szerint, Kate különösen jó volt benne.

„Azt kell mondanom, igazán lenyűgözött” – fogalmazott Belle az Evening Standard-el készült interjúban 2003-ban, ahol arra is visszaemlékezett, milyen jól kezelte a paparazzikat Middleton dolgozó nőként is. „Olyan napok is voltak, amikor a TV stábja egyszerűen elállta a kocsifelhajtót, hogy ne tudja elhagyni a munkahelyét. Azt mondtuk neki „Figyelj, szeretnél elmenni egy mellékúton?” Mire azt válaszolta „Hogy őszinte legyek, addig fognak minket üldözni, amíg nem készítenek egy képet. Szóval miért nem megyünk, hagyjuk, hogy lefótózzanak, majd békén hagynak bennünket.”

Majd folytatva a beszélgetést elmondta, hogy igazán érett volt a maga 26 évével, szívesen elbeszélgetett bárkivel, nagyon precízen dolgozott, és annak ellenére, hogy akkor már fotósok követték, nem volt semmilyen „sztárallűrje”.