Így reagált Cher, mikor egy rendező „túl öregnek” nevezte

2018. augusztus 26.
Chert állítólag Az eastiwcki boszorkányok rendezője hívta fel, hogy rázúdítson néhány durva megjegyzést, de szerencsére a dívát nem kell félteni.
Fotó: Profimedia – Red Dot

Már rengeteg hollywoodi színésznő számolt be róla, milyen keserves dolog az „öregedés” (vagyis a 25-ön túli élet) a showbizniszben, nemrégiben pedig Cher is megosztotta a maga fájdalmas emlékét. Az énekesnő a Borgata Hotel Casino & Spa termében tartott teltházas koncertjén tálalt ki közönségének, azzal indítva történetét, mennyire bizonytalanul és rettegéssel telve fogadta a 40. évét.

Félelme nem is volt alaptalan, állítása szerint ugyanis George Miller, Az eastwicki boszorkányok rendezője egy napon durva telefonhívással kereste fel. „Csak azért hívtalak, hogy elmondjam, nem akarlak a filmemben látni, és Jack Nicholson és én is azt gondoljuk, hogy túl öreg vagy és egyáltalán nem szexi” – darálta Miller Cher elmondása alapján. A rendező még azt is hozzátette, mindent utál a dívában, a járását, a beszédét, a hajszínét és a szemeit is.

Kész szerencse, hogy Chert nem kell félteni, ha vissza kell vágni a kicsinyes inzultusra: az énekesnő emlékeztette Millert, kivel is beszél. „Nem az út szélén találtál engem… Oscar-díjra jelöltek a Silkwoodért, a Maszkért pedig megkaptam a legjobb színésznő díját Cannes-ban. Szóval viszlát!”

Cher végül persze szerepelt Az eatwicki boszorkányokban és természetesen zseniális volt benne!