3 film, amiben Penélope Cruz és Javier Bardem együtt szerepel

2018. szeptember 07.
Októberi címlapsztárunk filmes karrierjének talán egyik legszebb csúcspontja a Nyílt titok című film, melyben férjével, Javier Bardemmel játszik a kultikus színésznő. A Cannes-ban debütáló filmen kívül azonban máskor is játszott már együtt a sztárpár. Nézzük, mikben is alakított még együtt.

Jamón, Jamón

1992-ben a Jamón, Jamón forgatásán találkozott Penélope és Javier. A spanyol kultúrát parodizáló spanyol produkcióban Bardemnek egy ponton az volt a feladata, hogy megnyalja Cruz mellét.

Vicky Cristina Barcelona

A 2008-as Woody Allen-film szerelmi háromszögét Penélope és Javier, illetve a hozzájuk csatlakozó Scarlett Johansson alkotják, mely során még egy leszbikus afférra is sor kerül. A hamisíthatatlan Woody Allen-i tökéletlenségében tökéletes szerelem alakítása nagyszerűen illett a spanyol színészpárhoz.

Nyílt titok

10 évvel a Vicky Cristina Barcelona után idén ismét együtt láthatjuk a mozivásznon a színészházaspárt. És nem is akármilyen alkotásban! A kétszeres Oscar-díjas Asghar Farhadi rendezte thiller nyitotta az idei Cannes-i Filmfesztivált is. A filmet várhatóan itthon 2018. telén mutatják be a mozik a Mozinet forgalmazásában.

 

Fotók: Profimédia – Red Dot 

Interjúnkat Penélopéval keresd az októberi Marie Claire-ben!