Kovács Patrícia és Kamarás Iván szívét elrabolta Sanyi, a mopsz

2018. október 04.
A Patrick - ebbel szebb az élet szinkronszínészei alig akarták elengedni a tüneményes mentett mopszot.

Édes, rosszcsont, ellenállhatatlan, játékos, és imád a hűtőben étel után turkálni. Ő Patrick, az október 18-án mozikba kerülő romantikus vígjáték, a Patrick – Ebbel szebb az élet  izgága mopszlija. A virgonc négylábú először fenekestől felforgatja a gazdija életét, azonban némi káosz és kétségbeesett pillanat után a fiatal nő rátalál a boldogságra és a szerelemre is.

A filmben, az újdonsült kutyatulajdonosnak Kovács Patrícia színésznő kölcsönzi a hangját, akit már többször láthattunk kampányolni a kutyusok mellett, menhelyekre jár önkénteskedni, és aki ő maga is boldog gazdija egy mentett ebnek, Jankának. „Rengeteg kutyus vár új társra a menhelyeken, épp ezért szerintem fontos, hogy arra bátorítsuk a leendő tulajdonosokat, hogy ne tenyésztőtől vásároljanak, hanem fogadjanak örökbe, vagy támogassanak egy alapítványt.” – mondta a színésznő a szinkronmunka szünetében.

„Szerintem nem lehet kutya nélkül élni. Mindig is fontos szerepet töltöttek be az életemben, és örülök, hogy most a kislányom is ilyen környezetben nő fel. Ebbel tényleg szebb az élet, mert megtapasztalhatjátok az igazi, feltétel nélküli szeretetet.” – tette hozzá, miközben az ölében pihent Sanyi, a Mopsz Fajtamentés Alapítvány mopszlija aki kiköpött mása a filmbeli Patricknek. A kis mopsz a szinkronstúdióban látogatta meg Patríciát, és Kamarás Ivánt, aki a szórakoztató vígjátékban egy sármos állatorvosnak kölcsönzi a hangját. A színészek boldogan fotózkodtak a mopsz sztárral, aki teljesen levette őket a lábukról.

Sanyit, gazdija, Zétényi Dóri, az Alapítvány szóvivője is elkísérte a forgatásra. „Sanyit tavaly november végén találták az utcán 6-7 hónaposan, nagyon betegen. Egy szaporító telepről tették ki, sem chipje, sem oltásai nem voltak. A Mopsz Fajtamentéshez került, ahol több hónapos kezelés után teljesen meggyógyult és bár élete rosszul kezdődött, ma már szerető családban él és büszke mopsz férfivá nőtte ki magát.” Dóri azt is elmesélte, hogy Sanyi nagyon aktív életet él, tavasszal és ősszel a kék túra útvonalat járja, nyáron pedig vidáman suppol a vízen gazdijával. És ha épp úgy adódik, sztárokkal is örömmel fotókozkodik. Az Alapítvány szóvivője arra is felhívta a figyelmét minden leendő gazdinak, akik a Patrick – Ebbel szebb az élet láttán mindenképp egy mopszli-társra vágynának- ugyanis nagy rá az esély, hogy sok néző a szívébe zárja majd a tündéri kis ebet – , hogy semmiképp sem szaporítóktól vásároljanak kutyust, mert nagyon rossz körülmények között tartják őket. Sok kutya vár arra, hogy Sanyihoz hasonlóan gazdira találjon, és örömteli pillanatokat éljenek meg egy szerető otthonban.

A PATRICK – EBBEL SZEBB AZ ÉLET október 18-tól a mozikban.