Ezeket a szabályokat írja elő a palota a terhes Meghan Markle-nek

2018. október 16.
Végre bejelentették a várva várt hírt: Meghan Markle terhes! Nem meglepő módon a palotának a terhességre is vannak mindenféle előírásai, amiket most már Meghan Markle-nek is be kell tartania.

Nem utazhat a tengeren túlra

A királyi család terhes tagjainak nagyon kell vigyázniuk az egészségükre, így nem is indulhatnak már hosszú utazásokra, pláne a terhesség későbbi szakaszaiban. Ez Meghan Markle esetében problémát jelenthet, hiszen a barátai és rokonai nagyrésze az Egyesült Államokban és Kanadában él. Igaz, Kate Middleton is megszegte ezt a szabályt, amikor Lajos herceggel a szíve alatt Norvégiába utazott.

Nem árulhatja el a baba nemét

Ahogyan Vilmos és Kate Middleton családjánál már megszokhattuk, a királyi bébi neme csak születése után derül ki. Így jó darabig azt sem fogjuk tudni, milyen nemű lesz Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Először a királynő fog tudni a baba születéséről

Régi hagyomány, hogy mielőtt még bárki tudna róla, a királynőt kell elsőként értesíteni a baba születéséről. Ő a szabályok szerint a nagyszülőknél és az összes többi rokonnál korábban értesül a hírről. Állítólag Harry fogja majd bonyolítani a titkos telefonhívást, hogy elújságolja nagymamájának az új jövevény érkezését.

A baba négy nevet kap majd

A brit királyi család legújabb tagja nemesekhez méltóan négy nevet visel majd. Harrynek is négy neve van (Henry Charles Albert David), míg Kate gyermekeinek fejenként három: George Alexander Louis, Charlotte Elizabeth Diana és Louis Arthur Charles.