Ezek lesznek Charlotte hercegnő nemesi feladatai

2018. november 07.
Egyelőre még csak az a dolga, hogy cuki legyen, de Charlotte-ra később komoly feladatok várnak.
Fotó: Profimédia – Red Dot

Charlotte hercegnő egyelőre kiválóan teljesíti munkáját: elképesztően bájos és iszonyú vicces, nem is csoda, ha a legtöbb eseményen ő kerül reflektorfénybe. Hamarosan azonban a cukiskodásnál komolyabb feladatok is várnak rá.

A leendő király lányaként Charlotte nemesi „munkaköre” még nincs pontosan lefektetve, de azért lehet sejteni, milyen feladatok várnak majd rá. Valószínűleg Margaret vagy Anne hercegnőhez hasonló életútra számíthat, ami meglehetősen aktív, tevékeny jövőt jelent. Valószínűleg rengeteg kell majd utaznia, részt vennie különböző jótékonysági eseményeken, később pedig ő maga is eldöntheti, milyen számára fontos ügyeket szeretne támogatni. Mivel a királyné egyenes ági leszármazottja, civil karrierje nem nagyon lehet, a jóslatok szerint teljes életét a nemesi feladatoknak kell majd szentelnie.

Külön érdekesség, hogy Charlotte a „Princess Royal” cím várományosa, amit jelenleg Anne hercegnő visel: ezt a titulust egyszerre csak egy személy, a királyi család legidősebb női leszármazottja birtokolhatja és eddig csupán 7 nő kapta meg Angliában.