Kiakadtak a lányával szájrapuszizó David Beckhamtől

2018. november 29.
Egyesek szerint imádnivaló, mások szerint visszataszító David Beckham új Insta-fotója, amin hétéves lánya szájára nyom csókot.

Néhány éve már gyermekpszichológusok is vitatkoznak azon, jó ötlet-e szájra puszival üdvözölni egymást a családon belül, David Beckham pedig most újra felkorbácsolta ezt a vitát friss Instagram-fotójával. A képen hétéves kislányával, Harperrel látható, akivel egy korcsolyapályán váltanak puszit.

View this post on Instagram

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

A fotó közzététele után azonnal elkezdtek záporozni az ellentmondásos kommentek: egyesek szerint az apa-lánya páros nem is lehetne ennél cukibb, mások nem igazán értik a furcsa, szerintük nem szülő-gyerek kapcsolatba való gesztust. Volt, aki azt mondta, hogy egész egyszerűen az angol kultúrkörben elfogadhatatlan magatartás, míg mások azzal jöttek, hogy Harper túl nagy már ehhez. Persze olyan véleményeket is olvastunk, akik szerint soha ne legyen rosszabb dolog az interneten, mint egy, a lánya iránt érzett szeretetét világgá kürtölő apuka.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Beckham ilyen fotót osztott meg, korábban is posztolt már szájra puszis fotót:

View this post on Instagram

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Sőt, nem is ő az egyetlen a családban, úgy tűnik, Victoria is hasonlóan fejezi ki szeretetét kislánya felé:

A fenti fotó után egyébként Victoria is rengeteg támadást kapott, de úgy tűnik, az ilyen megjegyzések sem ingatják meg őket és továbbra is úgy kezelik családi kapcsolataikat, ahogyan ők azt a legjobbnak látják!