Sarolta hercegnő egyre jobban hasonlít Dianára?

2018. december 22.
A Kensington Palota a napokban adta ki a brit királyi család hivatalos karácsonyi fényképeit, melyek közül az egyiken Katalin hercegné és Vilmos herceg tündéri csemetéikkel látható. A szüleikbe kapaszkodó Györgyöt, Saroltát, és a nyolchónapos Lajost ábrázoló fotóra pár nap alatt közel 2 millió lájk és rengeteg hozzászólás érkezett, az éles szemű kommentlőknek pedig egy nagyon különleges dolog is feltűnt.

Az ünnepek közeledtével több családi fotó is felkerült a Kensington Palota közösségi oldalaira. Az egyik Meghan Markle és Harry herceg sosem látott esküvői fotója, a másik pedig Vilmosék őszi hangulatú képe, amely a hírek szerint a család norfolki otthonában, Anmer Hallban készült róluk.

A gyönyörű családi fényképen, melyen a hercegi pár szokatlanul laza öltözékben, farmerben pózol, szembetűnő, hogy milyen nagyot nőttek a trónörökösök, mióta nem láttuk őket. Az ötéves György herceg, és húga, a háromesztendős Sarolta elől egyértelműen kistestvérük, Lajos herceg lopta el a show-t, aki idén áprilisban látta meg a napvilágot, de máris belejött a pózolásba.

A rajongók szerint Sarolta úgy néz ki, mint Diana

A kommentelők olyannyira megörültek a friss fotóknak, hogy azonnal keresni kezdték, a családból kire hasonlítanak legjobban Katalin hercegné gyermekei. Korábban több összeállítás is készült arról, hogy Sarolta a dédnagymamájára, II. Erzsébet királynőre ütött, most azonban úgy vélik, a kislány inkább apai nagymamájára, az egykori Diana hercegnőre hasonlít. Ezért a brit The Sun magazin keresett egy gyermekkori fotót a tragikus sorsú hercegnéről, hogy bebizonyítsa, valóban van némi hasonlóság közte, és huncut mosolyú unokája között.

Szerző: Hamedl Andrea