A Fiji hostesse kaphatná a Golden Globe „photobombing” nagydíját

2019. január 07.
Kelleth Cuthbert hostessként indult a Golden Globe-átadójára, és igazi celebként távozott onnan. 

A Golden Globe-ot támogató Fiji víz egyik hostesse Jim Carrey, Judy Greer, Dakota Fanning, Cody Fern, Amy Adams, Heidi Klum, Connie Britton, Nicole Kidman vagy Allison Brie fotóján is ott mosolyog egy tál frissítővel a kezében.

Kelleth annyira ügyesen „photobombingolta” a sztárképeket, hogy a média egy pillanat alatt felfedezte magának és még az olyan horderejű site-ok is, mint a Times vagy a The Cut is cikket írt „Fiji Water Girl”-ről, azaz Kelleth-ről. Ennek eredményeképpen egy éjszaka alatt hatalmasra duzzadt a lány követőtábora az Instagramon is, jelenleg 64 ezer követőnél tart a feltörekvő.

Kelleth egyébként modellként dolgozik, de nagyon úgy tűnik, a promózáshoz is szuperül ért, nem lepődnénk meg, ha hirtelen megugrana a divatos kis palackok forgalma is.

De az is lehet, hogy a modellkarrierjét fogja felpörgetni az okos vörös szőnyeges helyezkedése. A nevét is úgy tudta meg a média, hogy a Time tweetje alá megírta Ema Suvajac fotós, hogy felismerte a rejtélyes lányt, hiszen ő a kedvenc modellje.